Καμπάνια εναντίον ομοφοβικού υποψηφίου για τις εκλογές των ΗΠΑ ξεκίνησαν τα παιδιά του

Καμπάνια εναντίον ομοφοβικού υποψηφίου για τις εκλογές των ΗΠΑ ξεκίνησαν τα παιδιά του Facebook Twitter
0

O γιος και η κόρη του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου Steve West προτρέπουν τους κατοίκους του Μιζούρι των ΗΠΑ να μην ψηφίσουν τον πατέρα τους στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. 

Η Emily και ο Andy West έχουν ξεκινήσει μια άτυπη καμπάνια εναντίον της προσπάθειας του πατέρα τους για μια θέση στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Steve West είναι Χριστιανός ραδιοφωνικός παραγωγός με ιστορικό ρατσισμού, ομοφοβίας και αντισημιτισμού. «Δεν μπορώ να τον φανταστώ να αναλαμβάνει οποιοδήποτε πολιτικό αξίωμα» δήλωσε η Emily στην Kansas City Star. «Μια πιθανή εκλογή του τον νομιμοποιεί» συμπλήρωσε ο Andy στο AP. «Θα γίνει επίσημος αντιπρόσωπος της πολιτείας, αυτός ο άνθρωπος που λέει ότι οι Εβραίοι δεν θα έπρεπε να έχουν πολιτικά δικαιώματα». 

Η Emily και ο Andy West αποφάσισαν να καταφερθούν δημόσια εναντίον του πατέρα τους, αφού είδαν πολλά πλακάτ σε αυλές τις περιοχής να τον υποστηρίζουν.

Στις 15 Οκτωβρίου, λίγες μέρες μετά το μακελειό στη συναγωγή του Πίτσμπουργκ που άφησε 11 νεκρούς, ο West μίλησε για το Ισραήλ στην εκπομπή του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το Ισραήλ «έδωσε» στις ΗΠΑ τον γκέι γάμο, που είναι «αντιχριστιανικός»: «Έκαναν αυτή την επίθεση στην Αμερική. Μας έδωσαν τον γκέι γάμο, την πορνογραφία, τις εκτρώσεις, οτιδήποτε αντιχριστιανικό. Αυτό κάνουν. Έτσι διαφθείρουν ένα χριστιανικό έθνος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι αντίχριστοι».

Το 2017, ο West ισχυριζόταν ότι ο Χίτλερ είχε δίκιο: «Επανεξετάζοντας την ιστορία, δυστυχώς ο Χίτλερ είχε δίκιο για όσα συνέβαιναν στη Γερμανία και για εκείνους που ήταν υπεύθυνοι» είπε ο West στην εκπομπή του.

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει γιατί τα παιδιά του είναι δημοσίως εναντίον του, ο West ισχυρίστηκε ότι η μητέρα τους και πρώην σύζυγός του τους έχει «δηλητηριάσει». «Είχα ένα τοξικό διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου και εκείνη έχει δηλητηριάσει τα παιδιά μου. Πρέπει να ζήσω με αυτό» δήλωσε στο AP.

Η Emily δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα της από τον Αύγουστο, όταν του πρότεινε να αποχωρήσει από τον προεκλογικό αγώνα. 

Με πληροφορίες από Business Insider και Kansas City Star

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM