Νέα Υόρκη: Βίντεο των Sigur Ros θα προβάλλεται μέσα σε τρεις χιλιάδες ταξί

Νέα Υόρκη: Βίντεο των Sigur Ros θα προβάλλεται μέσα σε τρεις χιλιάδες ταξί Facebook Twitter
1

Τριάντα δευτερόλεπτα σε αργή κίνηση από τo βίντεο το οποίο σκηνοθέτησε ο φωτογράφος Ryan McGinley για το κομμάτι "Varúð" των Sigur Ros θα προβληθούν στις τηλεοπτικές οθόνες τριών χιλιάδων ταξί στην Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει το Pitchfork μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες του NBC στα ταξί θα προβάλλονται τοπικά νέα και πληροφορίες για τον καιρό πάνω από την εικόνα του βίντεο. Αναμένεται να δουν το βίντεο πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι. Η εγκατάσταση είναι δημιουργία του Art Production Fund ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Το βίντεο χαρακτηρίζεται από τον φωτογράφο ως «ένα ποίημα για την Νέα Υόρκη». Η φίλη του Jessica Tang περπατά στους δρόμους του Manhattan προσπαθώντας να δώσει σύμφωνα με τον McGinley στους δρόμους της μεγαλούπολης «κάτι από την χαμένη αθωότητα με το φως που εκπέμπει η ίδια γύρω της».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"we never meant our music to come with a pre-programmed emotional response. we don’t want to tell anyone how to feel and what to take from it. with the films, we have literally no idea what the directors are going to come back with. none of them know what the others are doing, so hopefully it will be interesting." - sigur rós, may 2012Λένε και κλαίμε ,,