Σκότωσαν την Τ1, την ανθρωποφάγο τίγρη

Σκότωσαν την Τ1, την ανθρωποφάγο τίγρη Facebook Twitter
0

Νεκρή μετά από κυνήγι πολλών εβδομάδων, είναι μια τίγρη στην Ινδία, η οποία λέγεται ότι ευθύνεται για το θάνατο 13 ανθρώπων.

Η εξάχρονη τίγρη είχε αποφύγει τη σύλληψη στις ζούγκλες του δυτικού κράτους της Μαχαράστρα για πάνω από δύο χρόνια και μετά το καλοκαίρι αποφασίστηκε πως έπρεπε να γίνει μια μεγάλη επιχείρηση για να την σκοτώσουν.

Οι ακτιβιστές είχαν αγωνιστεί για να σώσουν την τίγρη, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας δήλωσε ότι δεν θα παρέμβει εάν οι δασοφύλακες αναγκάζονταν να την πυροβολήσουν.

Μια ομάδα εξοπλισμένη με ηρεμιστικά, αλλά και πραγματικά πυρά τοποθετήθηκε σε όχημα σε δρόμο όπου η τίγρη, γνωστή ως Τ-1, είχε εντοπιστεί από χωρικούς, σύμφωνα με δήλωση του Δασικού Τμήματος.

Το βράδυ της Παρασκευής έλαβε αναφορές για την παρουσία της τίγρης.

Στο ζώο αρχικά χτυπήθηκε με ηρεμιστικό βέλος ηρεμιστικό και σκοτώθηκε από ένα μόνο πυροβολισμό από απόσταση μεταξύ οκτώ και 10 μέτρων σύμφωνα με τη δήλωση.

Μια νεκροψία αναμένεται να γίνει σήμερα στο κουφάρι του ζώου που πιστεύεται πως είχε αποκτήσει όρεξη για ανθρώπινο αίμα.

Η T-1 εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει 10 ανθρώπους σε 20 μήνες από το 2016 πριν σκοτώσει άλλα τρία άτομα τον Αύγουστο και είχε σπείρει τον τρόμο στα γύρω χωριά.

Με περισσότερες από 2.200 μεγάλες γάτες, η Ινδία φιλοξενεί το 60% των τίγρεων του κόσμου και υπάρχουν περισσότερες από 200 στη Μαχαράστρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM