Μια 9χρονη, αμφιλεγόμενη σταρ του Instagram, σιώπησε μυστηριωδώς και ξαφνικά η υπόθεση θυμίζει θρίλερ

Μια 9χρονη, αμφιλεγόμενη σταρ του Instagram, σιώπησε μυστηριωδώς και ξαφνικά η υπόθεση θυμίζει θρίλερ Facebook Twitter
0

Στα μέσα Φεβρουαρίου, μια μυστηριώδης 9χρονη με το όνομα Lil Tay άρχισε να κερδίζει αστραπιαία φήμη και ακολούθους στο Instagram, και μετά ξαφνικά εξαφανίστηκε.

H Lil Tay, απείχε από τα social media εδώ και μήνες καθώς οι λογαριασμοί της άδειασαν από περιεχόμενο αφότου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που απλά έγραφε «βοηθήστε με».

Όμως ακόμη και σήμερα, οι λογαριασμοί της διατηρούν εκατομμύρια followers, αν και παρέμειναν ανενεργοί.

Αυτή η αιφνίδια ησυχία διεκόπη το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ένας άγνωστος χρήστης δημοσίευσε μερικές ενοχλητικές καταγγελίες για κακομεταχείρισή της.

Ένα πρόσωπο, που χαρακτηρίζεται ως «κάποιος που εργάστηκε στο παρελθόν με την Tay» και ισχυρίζεται ότι «έχει δει τα πάντα από την αρχή», άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και έγγραφα που αναφέρουν την προβληματική σχέση της Tay με τον πατέρα της, Christopher John Hope.

Μια 9χρονη, αμφιλεγόμενη σταρ του Instagram, σιώπησε μυστηριωδώς και ξαφνικά η υπόθεση θυμίζει θρίλερ Facebook Twitter

Μέσα από μια σειρά δημοσιεύσεων, ο λογαριασμός ισχυρίζεται ότι ένα δικαστήριο διέταξε η Tay να τεθεί υπό την κηδεμονία του πατέρα της στην κατοικία του στον Καναδά, στις 3 Ιουνίου.

Στα μηνύματα, ο χρήστης ισχυρίζεται ότι ο Hope, κοιμόταν συχνά με διαφορετικές γυναίκες και με την Tay στο ίδιο κρεβάτι ή πως κυκλοφορούσε γυμνός μπροστά στο κορίτσι.

Άλλα μηνύματα υποστηρίζουν επίσης ότι η αδελφή της νέας συντρόφου του πατέρα της, φώναζε στην Tay και την κλείδωνε για ώρες στην ντουλάπα.

«Την απαγόρευσαν τις εμφανίσεις στα social media επειδή φοβούνται ότι θα εκθέσει την ΑΛΗΘΕΙΑ στον κόσμo», αναφέρει ένα ποστ.

Πριν εξαφανιστεί το φετινό καλοκαίρι, η Tay έγινε σταρ της βιομηχανίας χάρη σε αμφιλεγόμενο περιεχόμενο που συχνά την έδειχνα να μιλά για φλερτ, να ποζάρει σε πολυτελή αυτοκίνητα, βίλες ή δίπλα από στοίβες μετρητών. 

 

Αν και τα ποστ έχουν εξαιρετικά καταγγελτικό ύφος αντιμετωπίζονται κάπως επιφυλακτικά μέχρι στιγμής ενώ αρκετά εξαφανίστηκαν λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή τους.

Η υπόθεση μοιάζει με θρίλερ, αλλά ίσως κρύβει μια λιγότερο ανησυχητική εξήγηση.

Σύμφωνα με το Blast.com, o πατέρας της μικρής έστειλε αίτημα στο Instagram αναφέροντας παραβίαση του λογαριασμού και ζήτησε ανάκτηση της διαχείρισής του.

Ο Chris Hope ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της Lil Tay, ο 16χρονος Jason Tian, δημοσιεύει ψευδείς ισχυρισμούς γι' αυτόν με αποτέλεσμα να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα.

Μια 9χρονη, αμφιλεγόμενη σταρ του Instagram, σιώπησε μυστηριωδώς και ξαφνικά η υπόθεση θυμίζει θρίλερ Facebook Twitter

Στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται επίσης πως το κορίτσι είναι 11 ετών ενώ ο πατέρας φέρεται να δηλώνει πως όντως απέκτησε την κηδεμονία με δικαστική εντολή. Παράλληλα αποκαλύπτει πως το πραγματικό όνομα της Lil είναι Claire Hope.

Το Blast μίλησε επίσης σε έναν μάνατζερ ο οποίος συνεργάζεται με την Lil Tay ο οποίος επιβεβαιώνει ότι ο λογαριασμός της Tay χακαρίστηκε για δεύτερη φορά.

Δεν έγιναν περαιτέρω σχόλια για τις σοβαρές καταγγελίες που διατυπώθηκαν, αλλά πολλοί σχολιάζουν ήδη πως ίσως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά αλήθεια και πως η νεαρή σταρ του Instagram απλά έχει άδοξο τέλος εξαιτίας ενός πιο αυστηρού κηδεμόνα που αποφάσισε πως είναι πολύ μικρή για τα social media.

Όπως και να έχει, η ιστορία συγκεντρώνει λόγω του μυστηρίου όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και οι επόμενες μέρες μάλλον θα φέρουν αναπόφευκτα την αλήθεια μπροστά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για την επίλυση του Κυπριακού από την συμμετοχή στην ΕΕ»

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ