Γυναίκα που ενώ έκανε σεξ «εκτοξεύτηκε» από το κρεβάτι, έμεινε παράλυτη

Γυναίκα που ενώ έκανε σεξ «εκτοξεύτηκε» από το κρεβάτι, έμεινε παράλυτη Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα, η οποία έμεινε παράλυτη καθώς «εκτοξεύτηκε» από το καινούργιο της κρεβάτι στη διάρκεια του σεξ, μηνύει την εταιρείας κατασκευής του επίπλου ζητώντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με το BBC, η 46χρονη Κλερ Μπάσμπι από το Μέιντενχεντ του Μπέρκσιρ υπέστη τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη πέφτοντας από το υπέρδιπλο κρεβάτι της την ώρα του σεξ.

Η 46χρονη στράφηκε εναντίον της εταιρείας Berkshire Bed Company καταγγέλλοντας ότι το κρεβάτι που αγόρασε «ήταν ελαττωματικό».

Από την πλευρά της η εταιρεία αρνείται κάθε ευθύνη για τον τραυματισμό της.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, θα κληθεί να κρίνει αν υπήρχαν ελαττώματα στο κρεβάτι και αν εξαιτίας τους προκλήθηκαν τα  τραύματα της Μπάσμπι.

Η Κλερ τραυματίστηκε μια εβδομάδα μετά την παραλαβή του νέου κρεβατιού της ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφό της Τζον Μάρσαλ.

Η γυναίκα προσπάθησε να περιγράψει στο δικαστήριο τι συνέβη και λέει ότι μάζεψε «τα πόδια της κάτω από τους γλουτούς της» και τέντωσε τον κορμό της πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι. Σ' εκείνο το σημείο, όπως λέει, το κρεβάτι αναπήδησε και τελικά έσκασε με φόρα στην άκρη του κρεβατιού με το κεφάλι της.


«Στριφογύρισα, έβαλα το χέρι μου κάτω για να πιαστώ, αλλά ήταν σα να εκτοξεύτηκα από το κρεβάτι»

Η γυναίκα τραυματίστηκε μια εβδομάδα μετά την παραλαβή του νέου κρεβατιού της ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφό της Τζον Μάρσαλ.

Οι δικηγόροι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι το κρεβάτι ήταν σε άριστη κατάσταση όταν παραδόθηκε και ακόμη και αν έλειπαν τα δύο πόδια του δεν θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει την κατάρρευσή του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ