Η Χίλαρι υπερασπίζεται (ξανά και ακόμη) τον Μπιλ Κλίντον για το σκάνδαλο Λεβίνσκι

Η Χίλαρι υπερασπίζεται (ξανά και ακόμη) τον Μπιλ Κλίντον για το σκάνδαλο Λεβίνσκι Facebook Twitter
0

Στη διάρκεια συνέντευξής της στο CBS News, η Χίλαρι Κλίντον ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, και το σεξουαλικό σκάνδαλο σχετικά με την Μόνικα Λεβίνσκι.

«Κοιτάζοντας πίσω, πιστεύετε πως ο Μπιλ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί στον απόηχο του σκανδάλου με την Μόνικα Λεβίνσκι;», την ρώτησε ο δημοσιογράφος του Sunday Morning. «Οπωσδήποτε όχι», απάντησε η Χίλαρι.

Όταν ο δημοσιογράφος την πίεσε να απαντήσει αν θεωρεί πως το σκάνδαλο ήταν κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά του Μπιλ Κλίντον, η Χίλαρι ήταν κατηγορηματική: «Όχι, όχι». 

Η Χίλαρι υπερασπίζεται (ξανά και ακόμη) τον Μπιλ Κλίντον για το σκάνδαλο Λεβίνσκι Facebook Twitter
Εξώφυλλο του περιοδικού Time τον Φεβρουάριο του 1998.

Η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν 22 ετών και ο Μπιλ Κλίντον 49 όταν σύναψαν σχέση. Επίσης ο ίδιος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και αφεντικό της Λεβίνσκι. Το σκάνδαλο ήταν από μία από τις διάφορες περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πρώην πρόεδρος είχε κατηγορηθεί για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά. 

Η Χίλαρι Κλίντον δεν δίστασε μάλιστα να επιτεθεί στον Ντόναλντ Τραμπ, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την συζήτηση από τον σύζυγό της, φέροντας στο προσκήνιο αντίστοιχες κατηγορίες κατά του τωρινού Αμερικανού προέδρου. «Να σας ρωτήσω αυτό. Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η έρευνα για τον τωρινό πρόεδρο, για τον οποίο έχουν ειπωθεί αναρίθμητες κατηγορίες, που ο ίδιος αρνείται και χλευάζει;», σχολίασε η ίδια.

Η Χίλαρι υπερασπίζεται (ξανά και ακόμη) τον Μπιλ Κλίντον για το σκάνδαλο Λεβίνσκι Facebook Twitter
Σε μια περίοδο όπου ισχυροί άντρες αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, οι δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον χαρακτηρίστηκαν τουλάχιστον παρωχημένες.

Σε μια περίοδο όπου ισχυροί άντρες αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, ακόμη κι αν δεν υφίστανται πάντα κυρώσεις, οι δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον χαρακτηρίστηκαν τουλάχιστον παρωχημένες. 

Την ίδια στιγμή, η Μόνικα Λεβίνσκι έχει γίνει έκτοτε υπέρμαχος εναντίον του bullying κι έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες που είχε το συγκεκριμένο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή της. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM