H Μελάνια Τραμπ στηρίζει τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά θέλει «συγκεκριμένες αποδείξεις»

H Μελάνια Τραμπ στηρίζει τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά θέλει «συγκεκριμένες αποδείξεις» Facebook Twitter
EPA
0

Η Μελάνια Τραμπ «στηρίζει τις γυναίκες» που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, ζητώντας τους όμως να δίνουν «συγκεκριμένες αποδείξεις».

«Στηρίζω τις γυναίκες και πρέπει να τις ακούμε. Πρέπει να τις στηρίζουμε. Και τους άνδρες επίσης» δήλωσε η Μελάνια στο ABC News σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Τομ Λάμας, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε την Πρώτη Κυρία αν πιστεύει ότι οι άνδρες που κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση αντιμετωπίστηκαν με άδικο τρόπο.

«Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία» απάντησε η Μελάνια. «Πρέπει να παρουσιάζουμε αποδείξεις. Δεν μπορείς απλώς να λες σε κάποιον "δέχτηκα σεξουαλική επίθεση" ή "μου έκανες αυτό", διότι μερικές φορές τα μέσα ενημέρωσης το πηγαίνουν και ο τρόπος που παρουσιάζουν κάποια θέματα δεν είναι σωστός» τόνισε η ίδια.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τον δικαστή Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από μια 51χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου, κατά την επίσημη ορκωμοσία του στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ