Αυτό το μικρό λιοντάρι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε δρόμο στην Ολλανδία

Αυτό το μικρό λιοντάρι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε δρόμο στην Ολλανδία Facebook Twitter
0

Ένας άντρας που έκανε τζόκινγκ σε υπαίθρια περιοχή στην κεντρική Ολλανδία βρήκε στο δρόμο του ένα εγκαταλειμμένο μικρό λιοντάρι σε κλουβί.

Το λιονταράκι, το οποίο πιστεύεται πως είναι ηλικίας τεσσάρων μηνών, βρέθηκε σε ένα μικρό κλουβί έξω από την Ουτρέχτη.

Μεταφέρθηκε σε ένα ειδικό ίδρυμα στη βόρεια Ολλανδία, αφού εξετάστηκε από κτηνίατρο, σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα NOS.

Η τοπική αστυνομία απήθυνε δημόσια έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του άγριου ζώου.

Αυτό το μικρό λιοντάρι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε δρόμο στην Ολλανδία Facebook Twitter

Η αστυνομία ερευνά αυτό το πολύ περίεργο περιστατικό και δήλωσε ότι χρειάζεται κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στον ιδιοκτήτη ή κάποιον που είχε αγοράσει πρόσφατα ένα λιοντάρι.

O Robert Kruijff, διευθυντής του Ιδρύματος για λιοντάρια, που φιλοξενεί το ζώο τώρα, δήλωσε ότι το μικρό ήταν καλά και δεν φαίνεται να είναι υποσιτισμένο.

«Τώρα τον έχουμε σε καραντίνα και χρειάζεται πολύ χρόνο για ξεκούραση», δήλωσε προσθέτοντας ότι το ζώο κρατείται απομονωμένο από άλλα ενήλικα λιοντάρια.

Τα άγρια και εξωτικά ζώα είναι παράνομο να κρατούνται ως κατοικίδια στην Ολλανδία ενώ οι κυρώσεις για κακοποίηση και εγκατάλειψη  ζώων περιλαμβάνουν μεγάλα πρόστιμα και φυλάκιση, οπότε είναι μάλλον αδύνατον να εμφανιστεί οικειοθελώς ο ιδιοκτήτης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ