Η Άσμα αλ-Άσαντ δημοσιεύει φωτογραφία της μετά την χημειοθεραπεία, αλλά δεν συγκινήθηκαν όλοι

Η Άσμα αλ-Άσαντ δημοσιεύει φωτογραφία της μετά την χημειοθεραπεία, αλλά δεν συγκινήθηκαν όλοι Facebook Twitter
0

H Άσμα αλ-Άσαντ, σύζυγος του ηγέτη της Συρίας, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που την δείχνει μετά από χημειοθεραπεία στην οποία υπεβλήθη σήμερα.

Η η Άσμα αλ-Άσαντ, έχει αρχίσει θεραπεία για τα πρώτα στάδια καρκίνου του μαστού από τον Αύγουστο, όπως είχε τότε ανακοινωθεί από τα κρατικά Μέσα.

Η πρώτη φωτογραφία, που δόθηκε τότε στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA και τη συριακή προεδρία, έδειχνε την 42χρονη με ορό, να χαμογελά και να κάθεται δίπλα στον σύζυγό της, τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Η Άσμα αλ-Άσαντ δημοσιεύει φωτογραφία της μετά την χημειοθεραπεία, αλλά δεν συγκινήθηκαν όλοι Facebook Twitter

«Η Άσμα αλ-Άσαντ αρχίζει τον πρώτο κύκλο της θεραπείας για κακοήθη όγκο του μαστού ο οποίος ανακαλύφθηκε σε αρχικό στάδιο», ανέφερε η δήλωση που εκδόθηκε από τον λογαριασμό της προεδρίας στο Telegram.

Ωστόσο η σημερινή φωτογραφία παρουσιάζει πολύ διαφορετική εικόνα καθώς την δείχνει φανερά αδυνατισμένη και να φορά στο κεφάλι της ένα μαντήλι το οποίο προφανώς κρύβει την απώλεια μαλλιών από τις θεραπείες.

Η εικόνα προκάλεσε πολλά σχόλια και δίχασε. Οι υποστηρικτές έσπευσαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να της ευχηθούν περαστικά, αλλά οι πολέμιοι του Άσαντ ήταν πολύ σκληροί.

«Θεία Δίκη» γράφει ένα από τα πιο ήπια σχόλια ενώ κάποιοι συνδέουν τη χημειοθεραπεία με τα χημικά με τα οποία κατηγορείται πως βομβαρδίζει αμάχους ο Άσαντ.

Δεν είναι πολλά γνωστά για την κατάσταση υγείας της συζύγου του Άσαντ και πληροφορίες για τη θεραπεία της δεν δίνονται.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως της προσφέρθηκε ιατρική περίθαλψη στη Ρωσία και πως εκείνη επέλεξε να παραμείνει στη Δαμασκό και να ξεκινήσει θεραπεία σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η Άσμα αλ-Άσαντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από σύρους γονείς και εργαζόταν σε τράπεζα επενδύσεων. Παντρεύτηκε τον Άσαντ το 2000.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ