Συναγερμός σε sex club στο Βερολίνο μετά από κρούσμα μηνιγγίτιδας σε πελάτη

Συναγερμός σε sex club στο Βερολίνο μετά από κρούσμα μηνιγγίτιδας σε πελάτη Facebook Twitter
0

Οι πελάτες σε ένα διάσημο σεξ κλαμπ στο Βερολίνο κλήθηκαν να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη μετά από ένα κρούσμα μηνιγγίτιδας που εκδηλώθηκε σε έναν πελάτη που βρισκόταν εκεί το Σάββατο.

Το KitKatClub αναφέρει ότι ο άνδρας ήταν σε σοβαρή κατάσταση μετά το πάρτι του Σαββάτου ενώ περίπου 100 ακόμη συμμετέχοντες στη βραδιά αντιμετωπίζονται ιατρικά για προληπτικούς λόγους.

Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα μεταδίδεται μέσω φυσικής επαφής και μπορεί να γίνει απειλητική για τη ζωή μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Το νυχτερινό κέντρο φιλοξενεί φετιχιστικά σόου και πάρτι που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ο άντρας ήρθε σε επαφή με γιατρό τη Δευτέρα και αμέσως διαγνώστηκε με την ασθένεια ενώ μεταδίδεται πως είχε υψηλό πυρετό  


Οι αρχές στην περιοχή Reinickendorf του Βερολίνου ενημέρωσαν οποιονδήποτε παρευρέθηκε στο κλαμπ το Σάββατο να αναζητήσει άμεση προληπτική θεραπεία.

«Ένας φίλος του ασθενούς μας έχει πει ότι ήταν και οι δύο στη λέσχη KitKat, αλλά δεν γνώριζε με ποιον ήρθε σε επαφή ο ασθενής», δήλωσε ο Patrick Larscheid, διευθυντής του τμήματος υγείας του Reinickendorf.

Ο άντρας είχε παρακολουθήσει το πάρτι "CarneBall Bizarre" με κώδικα ενδυμασίας leather και goth κοστούμια.

Η λέσχη είπε ότι κανένας από τους υπαλλήλους της δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα και πρόσθεσε ότι είχαν προσφερθεί σε όλους αντιβιοτικά ως προληπτικό μέτρο.

Νεότερες πληροφορίες της Bild αναφέρουν πως ο ασθενής είχε έρθει σε επαφή με τουλάχιστον δύο γυναίκες και πως οι αμφότερες είχαν εξεταστεί από γιατρούς. Δεν είναι γνωστή η κατάστασή τους ωστόσο και το αν παρουσίασαν συμπτώματα.

Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα μπορεί να είναι πολύ σοβαρή αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα. Μπορεί να προκαλέσει απειλητική για τη ζωή δηλητηρίαση αίματος, σήψη  και μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο ή στα νεύρα.

Mε πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM