Καναδάς: Προσλαμβάνονται δοκιμαστές κάνναβης με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα

Καναδάς: Προσλαμβάνονται δοκιμαστές κάνναβης με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα Facebook Twitter
EPA
1

Μια εταιρεία marketing από το Τορόντο του Καναδά, αναζητά ερασιτέχνες δοκιμαστές κάνναβης για να αξιολογήσουν νέες ποικιλίες έναντι «ικανοποιητικού μισθού».

Έναν μήνα πριν από τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, η αγγελία της εταιρείας AHLOT για τη θέση μερικής απασχόλησης δεν έμεινε απαρατήρητη.

Εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι έστειλαν τα βιογραφικά τους για τις έξι θέσεις με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα (και ανώτατο όριο 12 ώρες τον μήνα).

Όσοι επιλεγούν θα πρέπει να δοκιμάζουν και να αξιολογούν νέες ποικιλίες μαριχουάνας.


Ο αντίκτυπος της αγγελίας δεν αναμενόταν σε καμία περίπτωση: σε λίγες ημέρες η ALHOT έλαβε περισσότερες από 500 υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας «μικρός πανικός» στην εταιρεία, όπως σχολίασαν στελέχη της στο Twitter.


Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.


Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής» που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια