85χρονος σκότωσε τη γυναίκα του ύστερα από καυγά που ξεκίνησε από ζήλια λόγω social media

85χρονος σκότωσε τη γυναίκα του ύστερα από καυγά που ξεκίνησε από ζήλια λόγω social media Facebook Twitter
0

Ένας 85χρονος άντρας σκότωσε την 76χρονη γυναίκα του στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από ένα καυγά που ξεκίνησε επειδή η σύζυγος του τον ζήλευε για την δραστηριότητα του στα social media. 

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah το ζευγάρι των Τούρκων ήταν παντρεμένο για πενήντα χρόνια. Ζούσε στη Γερμανία και είχε έρθει στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι συγγενείς τους δεν μπορούσαν να τους εντοπίσουν στο τηλέφωνο. Έτσι, επισκέφτηκαν το σπίτι τους και βρήκαν το ζευγάρι καλυμμένο στα αίματα. Η γυναίκα ήταν μαχαιρωμένη στην καρδιά και εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγος, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του, διασώθηκε από τους γιατρούς. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε τη γυναίκα του, ύστερα από διαφωνία που προέκυψε επειδή αυτή ζήλευε τη δραστηριότητα του στα social media. 

«Πίστευε πως επικοινωνούσα με κάποια μέσω social media. Τσακωθήκαμε. Μου είπε να αφήσω το σπίτι επειδή δεν μπορούσε να με εμπιστευθεί πια. Ήταν ο τελευταίος μας καυγάς». 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό .

 

Με πληροφορίες από Hurriyet Daily News 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ