Μια 18χρονη με προσθετικό μέλος μπήκε στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία

Μια 18χρονη με προσθετικό μέλος μπήκε στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία Facebook Twitter
0

Στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία κατάφερε να περιληφθεί η Κιάρα Μπόρντι, μια 18χρονη με προσθετικό μέλος, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το στέμμα.

Το νεαρό μοντέλο από την Ταρκίνια της κεντρικής Ιταλίας φορά προσθετικό πόδι έπειτα από ένα τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν 13 ετών.

Η Κιάρα Μπόρντι παρέλασε, όπως όλες οι άλλες υποψήφιες, με μπικίνι.

Τις τελευταίες ημέρες η 18χρονη δέχτηκε πολλές προσβολές στα social media, κάτι που προκάλεσε κύμα οργισμένων αντιδράσεων από προσωπικότητες και απλούς πολίτες.

«Εγώ μπορεί να μην έχω πόδι αλλά εσείς δεν έχετε ούτε καρδιά ούτε μυαλό», είχε απαντήσει η Κιάρα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook σε κάποιον που την κατηγορούσε επειδή συμμετείχε στα καλλιστεία. «Θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη», της είχε γράψει.

«Πίσω από όλες αυτές τις κακίες κρύβονται απογοητεύσεις και δυσαρέσκειες. Δεν με νοιάζει να νικήσω αλλά να δείξω στον κόσμο ότι η ζωή είναι πάντα ωραία επίσης στην περίπτωση που κάποιος ξαναγεννιέται έπειτα από ένα δράμα», είχε σχολιάσει η 18χρονη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"Barcollo  Ho perso il mio controllo  In equilibrio sul rasoio  Io resisto fino in fondo  Ma barcollo, barcollo  Oscillo sul mio mondo  Non m'arrendo e non crollo  Resto in sella fino in fondo."

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Bordi (@chiarabordi_) στις


Η Κιάρα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη μοντέλα από την Ιταλία.

Μια 18χρονη με προσθετικό μέλος μπήκε στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία Facebook Twitter
Η Chiara Bordi κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη μοντέλα από την Ιταλία. Εδώ διακρίνεται στην πρώτη σειρά.
Μια 18χρονη με προσθετικό μέλος μπήκε στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία Facebook Twitter
Η 26χρονη Carlotta Maggiorana στέφθηκε Μις Ιταλία 2018.
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ