Ηττήθηκε η Σίνθια Νίξον στη διαμάχη των Δημοκρατικών για το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

Ηττήθηκε η Σίνθια Νίξον στη διαμάχη των Δημοκρατικών για το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Η Σίνθια Νίξον, γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», ηττήθηκε από τον ισχυρό κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, στην εσωκομματική διαδικασία των δημοκρατικών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος για το αξίωμα.

Ο Κουόμο επικράτησε εύκολα σημειώνουν οι New York Times και διεκδικεί μια τρίτη θητεία.

Η απόφαση της ηθοποιού και ακτιβίστριας Νίξον να διεκδικήσει το χρίσμα συνάντησε μια σκληρή γραμμή αντίστασης από κορυφαίους αξιωματούχους του κόμματος.

H Νίξον σχολίασε την ήττα της  με ένα μήνυμα στο Twitter με το οποίο ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές του #TeamCynthia, του υποστηρικτές και ψηφοφόρους που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να προωθήσουν το προοδευτικό μήνυμα της εκστρατείας μας. Είμαι τόσο υπερήφανη για όλη τη δουλειά που κάναμε για να οικοδομήσουμε μια Νέα Υόρκη που να λειτουργεί για όλους μας. #CynthiaForNY,»

Οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πως ο Κουόμο επικρατούσε της Νίξον ως πιο έμπειρος και ικανός σε διοικητικά θέματα.

Ο Κουόμο, 60 ετών, που βρίσκεται στον θώκο αυτό από το 2011, ουσιαστικά έχει πλέον σχεδόν εξασφαλισμένη μια νέα τετραετή θητεία μετά τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, καθώς η Πολιτεία της Νέας Υόρκης αποτελεί ιστορικά οχυρό των δημοκρατικών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM