Νέο βίντεο «καίει» τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Νέο βίντεο «καίει» τον Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
0

Βίντεο στο οποίο ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εμφανίζεται να κάνει επιθετικές κινήσεις με σκοπό το σεξ σε μια από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό, έδωσε στη δημοσιότητα το Sky News

Η Μελίσα Τόμπσον, που μήνυσε τον Γουάινστιν τον περασμένο Ιούνιο, λέει πως κατέγραψε τη σκηνή ενώ παρουσίαζε μια τεχνολογική εφαρμογή στο γραφείο του κινηματογραφικού παραγωγού στη Νέα Υόρκη το 2011. 

Στο βίντεο ο Γουάινστιν εμφανίζεται να απορρίπτει χειραψία από την Τόμπσον και αντί για αυτό να την αγκαλιάζει και να της τρίβει την πλάτη. 

Στη συνέχεια ο Γουάινστιν να προσπαθεί να βάλει το χέρι του μέσα από το φόρεμα της Τόμσον. Επίσης η Τόμσον κάποια στιγμή αστειεύεται με τις κινήσεις του Γουάινστιν λέγοντας πως «τα δεδομένα είναι καυτά». 

Το Sky News μετέδωσε μόνο αποσπάσματα από το βίντεο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γουάινστιν το πλήρες βίντεο δείχνει πως «δεν υπάρχει τίποτα καταναγκαστικό, μόνο σύνηθες φλερτ και από τις δύο πλευρές. Οποιαδήποτε συντομευμένη εκδοχή απλά θέλει να παρουσιάσει την συμπεριφορά του κ. Γουάινστιν σαν ανάρμοστη. Το βίντεο δημιουργήθηκε από την κυρία Τόμπσον με σκοπό να προωθήσει την νομική της υπόθεση για οικονομικούς λόγους». 

Από την πλευρά της η Τόμπσον είπε στο Sky News πως η συμπεριφορά του Γουάινστιν ήταν ενοχλητική και πως προσπάθησε να διατηρήσει τη συζήτηση σε επαγγελματικούς τόνους. Επίσης πρόσθεσε πως αργότερα συνάντησε τον Γουάινστιν σε γειτονικό ξενοδοχείο για να κλείσουν την επιχειρηματική συμφωνία. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, ο παραγωγός την οδήγησε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ