Πατέρας σκότωσε τις κόρες, τη σύζυγό και τη γιαγιά στο Περθ - Ζούσε για μέρες δίπλα στα πτώματα

Πατέρας σκότωσε τις κόρες, τη σύζυγό και τη γιαγιά στο Περθ - Ζούσε για μέρες δίπλα στα πτώματα Facebook Twitter
EPA
0

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές για την πενταπλή ανθρωποκτονία στο Περθ της Αυστραλίας. Όπως αποκαλύπτεται, ο δράστης, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ήταν πατέρας των τριών κοριτσιών, σύντροφος της γυναίκας ενώ σκότωσε και τη γιαγιά των κοριτσιών. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, ο 24χρονος Άντονι Χάρβει, ο οποίος ειδοποίησε χθες την αστυνομία, ζούσε για έξι ολόκληρες μέρες στο σπίτι όπου βρίσκονταν τα 5 πτώματα. 

Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στην απόλυτη φρίκη, αφού αντίκρισαν τις άψυχες σορούς της τρίχρονης Σάρλοτ και διδύμων Άλις και Μπέατριξ, δύο ετών, της μητέρας τους Μάρα Κουίν και της 74χρονης γιαγιάς τους, Μπέβερλι Κουίν.

Πατέρας σκότωσε τις κόρες, τη σύζυγό και τη γιαγιά στο Περθ - Ζούσε για μέρες δίπλα στα πτώματα Facebook Twitter
Ο δράστης με τη σύζυγό του και τη μία του κόρη τις οποίες δολοφόνησε

Όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε διάφορα όπλα για να ξεκληρίσει την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων ένα αμβλύ αντικείμενο και διάφορα μαχαίρια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν στην κουζίνα, ενώ τα τρία παιδιά σε διάφορα άλλα σημεία του σπιτιού. 

Ο Χάρβεϊ παραδόθηκε στις αρχές ενώ είχε φύγει από το Πέρθ και είχε καταφύγει περίπου 1500 χιλιόμετρα μακριά.

Φτάνοντας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα παρακίνησε την αστυνομία να επισκεφτεί το σπίτι του. Εκεί βρίσκονται αυτή τη στιγμή αστυνομικοί και άλλοι ειδικοί προκειμένου να συλλέξουν και άλλα στοιχεία για τη δολοφονία. 

Στην έξοδο του σπιτιού έχει τοποθετηθεί ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα και μια κάρτα που γράφει «Αναπαυτείτε εν ειρήνη, γείτονες». 

Σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook η σύζυγος του Χάρβει είχε αρραβωνιαστεί μαζί του το 2014 και γέννησε το πρώτο τους παιδί τον Μάρτιο του 2015.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM