Πολιτικός ζητά 95 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση από τον Κοέν - Τον παρουσίασε παιδόφιλο

Πολιτικός ζητά 95 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση από τον Κοέν - Τον παρουσίασε παιδόφιλο Facebook Twitter
0

Ο Ρόι Μουρ ζητά 95 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση από τον Σάσα Μπάρον Κοέν για τη συνέντευξη που του παραχώρησε στην εκπομπή «Who is America». 

Ο υποψήφιος για την αμερικανική γερουσία που τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί, μηνύει τον παρουσιαστή για συκοφαντική δυσφήμιση και ψυχική οδύνη. 

Όπως σημειώνεται στην αγωγή που κατατέθηκε την Τετάρτη, ο Ρόι Μουρ κατηγορεί τον Κοέν πως στο επεισόδιο που προβλήθηκε τον παρουσιάζει παιδόφιλο. 

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Κοέν χρησιμοποιεί δήθεν μια συσκευή ανίχνευσης παιδόφιλων και όταν την τοποθετεί πάνω στον πολιτικό αυτή αρχίζει να χτυπά. 

Ο Ρόι Μουρ εκνευρίζεται και αποχωρεί από το πλατό. 

Την περασμένη χρονιά, ο πολιτικός είχε κατηγορηθεί πως σε ηλικία 30 ετών είχε συνευρεθεί με ένα 14χρονο κορίτσι. 

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. 

«Ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος δεν είναι μόνο άνθρωπος χαμηλής ποιότητας αλλά ένας απατεώνας, θα λογοδοτήσει μαζί με το Showtime και το CBS, για τα ψέματα και δόλια συμπεριφορά του που προκάλεσε ζημιά σ αυτόν, στη σύζυγό του και την οικογένειά του» σημειώνει ο δικηγόρος του Ρόι Μουρ. 

Οι εκπρόσωποι του παρουσιαστή του «Who is America» δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. 

Από την πλευρά του, το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime εξηγεί πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο από τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το show του Σάσα Κοέν προκαλεί ευρείες αντιδράσεις, οι οποίες οδήγησαν τελικά και στο «κόψιμο» της εκπομπής, δύο μήνες μόνο μετά την έναρξή της. 

Σε ένα επεισόδιο, ο πρώην σερίφης της Αριζόνα και ο υποψήφιος για τη γερουσία, Τζο Τζο Αρπάιο, φέρεται να υποστηρίζει την οπλοχρησία νηπίων στις ΗΠΑ, ενώ σ' ένα άλλο, ο παρουσιαστής υπέδειξε σε νομοθέτη της πολιτείας Τζιώρτζια να κατεβάσει το παντελόνι του για να προστατευτεί από τους τρομοκράτες του ISIS.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ