O Έλον Μασκ λέει πως είναι περίεργο ότι ο άντρας που κατηγόρησε ως «παιδόφιλο» δεν του έκανε μήνυση

O Έλον Μασκ λέει πως είναι περίεργο ότι ο άντρας που κατηγόρησε ως «παιδόφιλο» δεν του έκανε μήνυση Facebook Twitter
0

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ φαίνεται να επανέρχεται στον ισχυρισμό του ότι είναι «παιδόφιλος» ένας βρετανός εξερευνητής, ο οποίος βοήθησε στην απελευθέρωση των αγοριών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Ο ιδρυτής της Tesla βρέθηκε στο στόχαστρο τον περασμένο μήνα κατηγορούμενος για αβάσιμο ισχυρισμό εναντίον του Βέρνον Άνσγουορθ, ο οποίος ήταν μέλος μιας διεθνούς ομάδας που συμμετείχε στην μεγάλη επιχείρηση.

Ο Βέρνον Άνσγουορθ είχε αρχικά επικρίνει το σχέδιο του Μασκ για διάσωση με υποβρύχιο και ο Μασκ είχε απαντήσει με ένα tweet που τον αποκαλούσε παιδόφιλο. Λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τα tweets με τις κατηγορίες.

O Έλον Μασκ λέει πως είναι περίεργο ότι ο άντρας που κατηγόρησε ως «παιδόφιλο» δεν του έκανε μήνυση Facebook Twitter

Ο Μασκ ποτέ δεν υπέβαλε κανένα στοιχείο για τον ισχυρισμό του, ζήτησε συγγνώμη για την παρατήρηση τον περασμένο μήνα όταν απειλήθηκε με μήνυση, οι μετοχές της Tesla βυθίστηκαν και οι επενδυτές της εταιρείας εξέδωσαν μια ανοικτή επιστολή με την οποία τον καλούσαν να ζητήσει συγγνώμη.

Όμως χθες το βράδυ, ο Μασκ απάντησε σε έναν χρήστη που σχολίασε το θέμα στο Twitter γράφοντας «Δεν νομίζετε ότι είναι παράξενο που [ο Unsworth] δεν με έχει μηνύσει; Του προσφέρθηκαν δωρεάν νομικές υπηρεσίες... », έγραψε.

«Ερευνήσατε καθόλου; Υποθέτω ότι η απάντηση είναι όχι. Γιατί;» έγραψε σε επόμενα tweets που είναι ακόμα online.

Ο Άνσγουορθ δήλωσε στο Sky News την Τετάρτη ότι δεν επιθυμούσε να σχολιάσει τα τελευταία tweets του Μασκ αλλά πρόσθεσε: «Όλα αυτά αντιμετωπίζονται, αυτό είναι μόνο που μπορώ να πω».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ