ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μια 29χρονη μητέρα πέθανε μετά από επέμβαση αυξητικής γλουτών στην Τουρκία

Μια 29χρονη μητέρα πέθανε μετά από επέμβαση αυξητικής γλουτών στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Η Leah Cambridge, 29 ετών, από το Λιντς, κατέρρευσε και πέθανε λίγο μετά την επέμβαση στην κλινική Elite Aftercare στη Σμύρνη, στην Τουρκία.

Συντετριμμένος, ο σύντροφος της μητέρας τριών παιδιών, δήλωσε ότι η οικογένειά της «περιμένει ακόμα απαντήσεις» για την τραγωδία».

Η Leah Cambridge πέθανε μετά από μια χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης και αύξησης γλουτών.

Η Leah πιστεύεται ότι υπέστη επιπλοκές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και πέθανε στο χειρουργικό τραπέζι ενώ βρετανικά Μέσα μεταδίδουν πως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την σώσουν.

«Είμαστε ακόμα σε αναμονή για απαντήσεις και προσπαθούμε επίσης να βρούμε μια πτήση για να πάμε και να φέρουμε τη Leah στο σπίτι», δηλώνει ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της.

Η αιτία θανάτου της Leah δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Υπάρχουν πληροφορίες πως υπέστη τρία καρδιακά επεισόδια την ώρα του χειρουργείου.

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνει την αναμόρφωση των οπισθίων, μεταφέροντας το λίπος από άλλες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στομάχου και της πλάτης.

Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι υπάρχει κίνδυνος σοβαρών επιπλοκών και πως πρέπει να γίνει πολύ σοφή επιλογή κλινικής, όχι με βάση την τιμή.

Η επέμβαση που είχε επιλέξει η άτυχη γυναίκα ήταν αξίας 3000 βρ. λιρών, ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό που χρεώνεται στις κλινικές της χώρας της, Δεν είναι καθόλου σπάνια τα ταξίδια για τέτοιες επεμβάσεις στην Τουρκία η οποία διαφημίζει τις υπηρεσίες της ως και 70% φθηνότερα και πολλές κλινικές προσφέρουν μεταφορά με λιμουζίνα και δωρεάν διαμονή σε πελάτες.

Η οικογένεια ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κλινικής.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM