Έκρηξη σε εγκαταστάσεις προπανίου στο Άγαλμα της Ελευθερίας- Εκκενώνεται το νησί

Έκρηξη σε εγκαταστάσεις προπανίου στο Άγαλμα της Ελευθερίας- Εκκενώνεται το νησί Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο Νησί της Ελευθερίας, όπου βρίσκεται το διάσημο Άγαλμα της Ελευθερίας, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στο μεσημέρι, τοπική ώρα, η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε τρεις φιάλες προπανίου, στον χώρο όπου είναι υπό κατασκευή οι νέες εγκαταστάσεις ελέγχου ασφαλείας του νησιού.

Οι επισκέπτες δεν είχαν πρόσβαση στην περιοχή αυτή, όπου βρίσκονταν μόνο τα συνεργεία των οικοδόμων. Ένας εργάτης τραυματίστηκε ελαφρά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου.

Οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν από το μνημείο και μεταφέρθηκαν σε μια κοντινή πλατεία έως ότου το όχημα της πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο να κατασβέσει τη φωτιά.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με Αμερικάνο αξιωματούχο οι αρχές έχουν καταφέρει να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. 

Mε πληροφορίες από CBS 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM