Κατάστημα της Apple εκκενώθηκε στο Άμστερνταμ μετά από «έκρηξη iPad»

Κατάστημα της Apple εκκενώθηκε στο Άμστερνταμ μετά από «έκρηξη iPad» Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Ένα κατάστημα της Apple στην Ολλανδία εκκενώθηκε χθες από προσωπικό και πελάτες όταν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, εξερράγη ένα iPad - δείγμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iCulture που επικαλείται πυροσβεστική πηγή, η έκρηξη στο iPad προήλθε από την μπαταρία που απελευθέρωσε τοξικά αέρια (σε μικρή ποσότητα) στον κλειστό χώρο. 

Με ανάρτησή της στο Twitter, η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι τρεις υπάλληλοι του Apple-store στο Λαϊντζεπλάιν παρουσιάσαν αναπνευστικά προβλήματα και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, από γιατρούς που έσπευσαν στο σημείο. 

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι. Οι υπάλληλοι έβαλαν το iPad σε ένα δοχείο με άμμο και έκλεισαν το κατάστημα που άνοιξε αργότερα το απόγευμα. 

Εκπρόσωπος της Apple που μίλησε στο Sky News δήλωσε ότι για την ώρα η εταιρεία ερευνά το περιστατικό. «Οι υπάλληλοί μας φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή εκκένωση του καταστήματος που άνοιξε εκ νέου λίγο αργότερα», πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από BBC και Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ