Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο Facebook Twitter
0

Ανακοινώθηκε η λίστα με τις δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με διεθνή έρευνα που διεξήγαγε το SkyTrax, σε πάνω από 20 εκατομμύρια πτήσεις κάθε χρόνο.

Η Singapore Airlines ψηφίστικε από τους ταξιδιώτες, ως ο καλύτερος αερομεταφορέας στον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα.

Η εταιρεία επιλέχθηκε επίσης ως η καλύτερη αεροπορική για την πρώτη θέση. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η ασιατική εταιρεία κερδίζει τον τίτλο από τότε που καθιερώθηκε το ετήσιο βραβείο το 1999.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Singapore Airlines έχει αναβαθμίσει τις καμπίνες των αεροπλάνων της, προσφέροντας μεγαλύτερες κονσόλες ψυχαγωγίας και περισσότερο χώρο, συμπεριλαμβανομένων διπλών κρεβατιών στις σουίτες πρώτης θέσης στα A380, καθώς και κρεβάτια στην θέση business για τις τοπικές πτήσεις.

Η αεροπορική σκοπεύει να ξαναρχίσει τις απευθείας πτήσεις για τη Νέα Υόρκη από τη Σιγκαπούρη τον Οκτώβριο, μετά από ένα κενό πέντε χρόνων.

Στη λίστα με τις δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2018, οι ασιατικοί αερομεταφορείς επικρατούν, καταλαμβάνοντας επτά θέσεις από τη δεκάδα.

Ανάμεσά τους είναι η All Nippon Airways και Cathay Pacific Airways Ltd.

Η Qatar και η Emirates καταλαμβάνουν την δεύτερη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Η γερμανική Lufthansa είναι ο μοναδικός ευρωπαϊκός αερομεταφορέας που μπήκε στη λίστα των δέκα καλύτερων, ενώ σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται καμμία αμερικανική εταιρεία.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο Facebook Twitter
Πηγή: SkyTrax

Με πληροφορίες από Bloomberg

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ