Συνελήφθη ο δρ. Bumbum - Κατηγορείται για το θάνατο γυναίκας μετά από αυξητική γλουτών

Συνελήφθη ο δρ. Bumbum - Κατηγορείται για το θάνατο γυναίκας μετά από αυξητική γλουτών Facebook Twitter
0

O διάσημος πλαστικός χειρούργος της Βραζιλίας, γνωστός ως «Dr Bumbum», συνελήφθη μετά από τέσσερις ημέρες καταδίωξης, κατηγορούμενος για το θάνατό μιας γυναίκας.

Η αστυνομία λέει ότι ο Δρ. Denis Furtado συνελήφθη στο Ρίο ντε Τζανέιρο χάρη σε ανώνυμη πληροφορία.

Η ασθενής του, Lilian Calixto, πέθανε μετά από επέμβαση και ενέσεις για αυξητική γλουτών και ο γιατρός αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας.

Η μητέρα του γιατρού συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για συνέργεια.

Ο 45χρονος δρ. Furtado θεωρείται σταρ στη χώρα του με συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις ενώ έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers στο λογαριασμό του στο Instagram. Μετά την είδηση πως καταζητείται έκλεισε το λογαριασμό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Lilian Calixto ήταν 46 ετών, παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν στον τραπεζικό τομέα.

Συνελήφθη ο δρ. Bumbum - Κατηγορείται για το θάνατο γυναίκας μετά από αυξητική γλουτών Facebook Twitter

Οι ερευνητές λένε ότι ο Δρ. Furtado πραγματοποίησε τη διαδικασία στην 46χρονη Calixto, στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά η ασθενής παρουσίασε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ο Δρ. Furtado την πήγε σε νοσοκομείο όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε και πέθανε λίγες ώρες αργότερα, δήλωσε η αστυνομία.

Ο γιατρός εξαφανίστηκε στη συνέχεια ενώ προχθές ο δικηγόρος του είπε ότι ήταν αθώος και ότι δεν είχε παραδοθεί στην αστυνομία επειδή πανικοβλήθηκε.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, ο Δρ Furtado είπε ότι ο θάνατος της Calixto ήταν ένα «θανατηφόρο ατύχημα» και ότι είχε εκτελέσει 9.000 τέτοιες διαδικασίες, όλες νόμιμες στη Βραζιλία.

Το περιφερειακό ιατρικό συμβούλιο του Ρίο ντε Τζανέιρο δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για το θάνατο της Calixto.

Ο Niveo Steffen, πρόεδρος της Βραζιλιάνικης Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, δήλωσε ότι υπάρχει «αυξανόμενη δράση μη ειδικών» στη βιομηχανία. «Δεν μπορείτε να εκτελέσετε πλαστική χειρουργική μέσα σε ένα διαμέρισμα», δήλωσε στο πρακτορείο AFP.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ