Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον πρώην διευθυντή της CIA: O Μπρέναν είναι πολύ κακός τύπος

Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον πρώην διευθυντή της CIA: O Μπρέναν είναι πολύ κακός τύπος Facebook Twitter
EPA/MICHAEL REYNOLDS
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντεπιτέθηκε επί προσωπικού στον Τζον Μπρέναν, πρώην διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News που μεταδόθηκε ολόκληρη την Τρίτη.

«Νομίζω ότι ο Μπρέναν είναι πολύ κακός τύπος (...) αν δείτε έγιναν πολλά (άσχημα) πράγματα επί των ημερών του», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρώην διευθυντή της CIA για την περίοδο 2013-2017, επί των ημερών του δημοκρατικού προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ κακός άνθρωπος», επέμεινε.

Ο Τραμπ προφανώς αντιδρούσε στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρώην επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας με αφορμή την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τη συνάντησή τους στο Ελσίνκι.

Ο Μπρέναν χαρακτήρισε «προδοτική» τη στάση του Τραμπ.

Σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, χρησιμοποίησε κατά λέξη την ορολογία του αμερικανικού Συντάγματος για τις αιτίες που κινούνται διαδικασίες για την παύση ενός προέδρου των ΗΠΑ και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-dpa

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ