Γυναίκα επέζησε μετά από πτώση σε γκρεμό, πίνοντας νερό από το κλιματιστικό του αυτοκινήτου

Γυναίκα επέζησε μετά από πτώση σε γκρεμό, πίνοντας νερό από το κλιματιστικό του αυτοκινήτου Facebook Twitter
0

Γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της μετά από πτώση σε γκρεμό επέζησε για σχεδόν μια εβδομάδα πίνοντας μόνο νερό από το κλιματιστικό του οχήματος.

Τα ίχνη της 23χρονης Angela Hernandez είχαν χαθεί στις 6 Ιουλίου, σ' ένα βενζινάδικο περίπου 50 μίλια μακριά από το σημείο που τελικά βρέθηκε. 

Ένα ζευγάρι πεζοπόρων το βράδυ της Παρασκευής αντιλήφθηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε, όταν είδε ένα τζιπ σε έναν απότομο γκρεμό στην Καλιφόρνια. 

Αυτοί ειδοποίησαν την Άμεση Δράση η οποία την απεγκλώβισε και την μετέφερε με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο. 

Όπως παραδέχτηκε η 23χρονη λίγες ώρες μετά, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στο γκρεμό, στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα ζώο που πετάχτηκε ξαφνικά. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, η γυναίκα βρέθηκε σε καλή κατάσταση, έχοντας υποστεί, ωστόσο, διάσειση κατά την πτώση στο γκρεμό με το αυτοκίνητο. 

Είχε εγκλωβιστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να κινηθεί. «Έζησε πίνοντας νερό από το κλιματιστικό του αυτοκινήτου» παραδέχθηκαν οι υπεύθυνοι του αυτοκινητόδρομου που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εκεί. 

Η αδερφή της 23χρονης ανέβασε το Σάββατο ένα ποστ στο Facebook, ενημερώνοντας τους χρήστες για την εξέλιξη της υγείας της τραυματισμένης. «Αυτό που συνέβη ήταν δραματικό και χρειάζεται χρόνος για να ανακάμψει» σημείωσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ