Σεισμός

Ο Τραμπ θέλει να κατέβει υποψήφιος και για δεύτερη θητεία το 2020

Ο Τραμπ θέλει να κατέβει υποψήφιος και για δεύτερη θητεία το 2020 Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, το 2020.


Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν εάν σκοπεύει να είναι υποψήφιος, ο Τραμπ απάντησε: «Λοιπόν, έχω κάθε πρόθεση να είμαι. Όλοι φαίνεται πως το θέλουν» 


Ακόμη, ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως δεν βλέπει να υπάρχει κάποιος υποψήφιος των Δημοκρατικών που θα μπορούσε να τον κερδίσει στις εκλογές. «Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν», είπε.


Στη συνέντευξή του στον Μόργκαν, ο Τραμπ έκανε κάτι μάλλον ασυνήθιστο: αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συζήτηση που είχε με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τη βασίλισσα για το Brexit, ο Τραμπ απάντησε: «Το έκανα. Είπε ότι είναι—και έχει δίκιο—πολύ περίπλοκο πρόβλημα, νομίζω ότι κανείς δεν είχε ιδέα πόσο περίπλοκο επρόκειτο να είναι. Όλοι νόμιζαν "είναι πολύ απλό, είμαστε μέσα (στην ΕΕ) ή δεν είμαστε, οπότε θα δούμε"».


Αναφερόμενος στην 92χρονη Ελισάβετ, ο Τραμπ είπε ότι είναι «απίστευτη γυναίκα, πολύ ευφυής, πολύ όμορφη, όταν λέω όμορφη, εννοώ μέσα κι έξω. Είναι όμορφη γυναίκα».


Ερωτηθείς για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ απάντησε: ότι είναι «πολύ έξυπνος, σπουδαία προσωπικότητα, είναι αστείος και σκληρός, καλός διαπραγματευτής».

«Τα πάω καλά μαζί του», πρόσθεσε.

Όταν ερωτήθηκε αν θεωρεί ότι ο Κιμ είναι «ανελέητος δικτάτορας», ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε «σίγουρα είναι, είναι ανελέητος, αλλά το ίδιο είναι και πολλοί άλλοι».

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
NEWSROOM
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ