Γερμανία: 33 επιβάτες στο νοσοκομείο μετά από αναγκαστική προσγείωση

Γερμανία: 33 επιβάτες στο νοσοκομείο μετά από αναγκαστική προσγείωση Facebook Twitter
EPA
0

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair και 33 από τους επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους και ναυτία. 

Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 189 άτομα, είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία με τελικό προορισμό την Κροατία.

Στο Facebook, ένας επιβάτης μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει τις μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει πάνω από τα καθίσματα.

Οι μάσκες έπεσαν και ο πιλότος ξεκίνησε γρήγορη κάθοδο. Τα συμπτώματα είναι πιθανό να οφείλονται σε απότομη πτώση της πίεσης. 

Μετά τον αρχικό πανικό, οι επιβάτες ηρέμησαν. Πολλοί είχαν διαμαρτυρηθεί για πόνους μετά την προσγείωση και μερικοί είχαν αίμα στα αυτιά τους. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε με φορείο.

Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn, την Παρασκευή, 33 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο. 


«Οι ειδικοί πρέπει να το διευκρινίσουν, αλλά μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη Ryanair και στο αεροδρόμιο Frankfurt Hahn, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια.


Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί ότι επρόκειτο να πετάξουν στις 9:40 π.μ. σήμερα το πρωί αλλά μερικοί αποφάσισαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους και να εγκαταλείψουν το αεροδρόμιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM