Η σορός ενός δολοφονημένου έφηβου «παίζει» βιντεοπαιχνίδια στην κηδεία του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σορός ενός δολοφονημένου έφηβου «παίζει» βιντεοπαιχνίδια στην κηδεία του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
0

Η οικογένεια ενός 18χρονου που δολοφονήθηκε πρόσφατα στη Νέα Ορλεάνη, αποχαιρέτησε τον νεκρό με μία πρωτοφανή νεκρώσιμο ακολουθία.

Ο Ρενάρντ Μάθιους πυροβολήθηκε από αγνώστους πριν δύο εβδομάδες, ενώ περπατούσε με τον σκύλο του στην καθιερωμένη τους βόλτα.

Κατά τη εξόδιο ακολουθία πριν την ταφή, οι συγγενείς του Μάθιους ζήτησαν η σορός του νεκρού να παραμείνει έξω από το φέρετρο, καθισμένη σε μία καρέκλα, με ένα χειριστήριο Playstation στα χέρια.

Φορώντας παντόφλες και φόρμα, απέναντι από μια ανοικτή τηλεόραση που ήταν συνδεδεμένη με την κονσόλα του και ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του, ο Μάθιους έμοιαζε να παίζει ηλεκτρονικό μπάσκετ, δίπλα στα σνακ και στα αναψυκτικά που προτιμούσε.

Όπως εξήγησαν οι συγγενείς του, στόχος ήταν να περιστοιχίσουν το δολοφονημένο παιδί τους με τα πράγματα που αγαπούσε περισσότερο στη ζωή.

Ένας γείτονας που μίλησε στον Independent, έκανε λόγο για έναν ευγενικό νέο που ήταν φανατικός οπαδός των Boston Celtics.

Για τον λόγο αυτό, οι δικοί του είχαν φροντίσει να ντύσουν τον Μάθιους με ένα καπελάκι της ομάδας και ασορτί κάλτσες, πριν τη δέηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου τελετών Charbonnet Labat Glapion Funeral Home.

Η μητέρα του, Τεμέκα Μάθιους, δήλωσε στον τοπικό σταθμό WGNO πως ο γιος της ήταν «σπιτόγατος» και προτιμούσε να μένει μέσα.

Όπως αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια, ο Ρενάρντ είχε ξεκινήσει πρόσφατα να κάνει βόλτες, όταν η ίδια του αγόρασε έναν σκύλο για τον λόγο αυτό.

Η αστυνομία δεν έχει προς το παρόν εντοπίσει τους δράστες ούτε είναι σε θέση να προσδιορίσει τα κίνητρά τους αλλά η θεία του θύματος δήλωσε στην εφημερίδα Picayune πως το κινητό του νεαρού δεν βρέθηκε ποτέ και επομένως είχε κλαπεί στο πλαίσιο ληστείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο γραφείο τελετών αναλαμβάνει να οργανώσει εκκεντρικές εξόδιους ακολουθίες που, τις περισσότερες φορές, απαιτούν την ταρίχευση του νεκρού.

Το 2014, κατά την τελετή μιας 53χρονης που αγαπούσε πολύ τα πάρτι και το αλκοόλ, οι συγγενείς είχαν αποχαιρετήσει τη γυναίκα ενώ η σορός της καθόταν σε ένα τραπέζι με τσιγάρο και μπύρα στα χέρια.

Η σορός ενός δολοφονημένου έφηβου «παίζει» βιντεοπαιχνίδια στην κηδεία του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ