Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία από τα μέλη μίας ομάδας vloggers που δημοσίευαν ταξιδιωτικά βίντεο στο YouTube, μετά από βουτιά θανάτου σε καταρράκτη στον Καναδά. 

 

Συγκεκριμένα, οι Ryker Gamble, Alexey Lyakh και Megan Scraper, μέλη της ομάδας "High On Life", είχαν βρεθεί για κολύμπι στην κορυφή του Σάνον Φολς, «όταν γλιστρώντας, γκρεμίστηκαν από ύψος 30μ. και βρέθηκαν στην κοίτη που απλωνόταν κάτω από τους καταρράκτες».

 

 

Μετά από αυτή την τραγική κατάληξη η σελίδα της ομάδας στο YouTube μετονομάστηκε προς τιμήν των τριών νέων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μ' αυτόν τον τραγικό τρόπο, ενώ δημιουργήθηκε και ένα σχετικό βίντεο, προκειμένου να γίνει κατανοητό το τι είχε συμβεί στους 1.100.000 εκ. followers και στους περίπου 500.000 συνδρομητές του καναλιού τους στο YouTube. 

 

«Δεν υπάρχουν λόγια που θα μπορούσαν να εκφράσουν τον πόνο και την απόγνωση που νιώθουμε αυτή τη στιγμή», έγραψαν τα άλλη μέλη της ομάδας, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Vancouver Sun", το δυστύχημα συνέβη όταν η Scraper γλίστρησε και παρασύρθηκε από τα νερά, με τον Gamble και τον Lyakh να παρασύρονται κι αυτοί στην προσπάθεια τους να τη σώσουν. 

 

 

 

Οι τρεις τους, μαζί με ακόμη έναν φίλο τους από το σχολείο το 2012, είχαν δημιουργήσει τη σελίδα και στη συνέχεια το κανάλι στο YouTube, High On Life, με θέμα τα ταξίδια και τη ζωή στη φύση. Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Ιnstagram ο 30χρονος Gamble, 30, είχε αναφερθεί στα πράγματα που όλοι μπορούμε να διδαχθούμε από τους «νεότερους σε ηλικίας εαυτούς μας».

 

How many paragliders can you count? Epic days at @latitudebali for @parkerheuser’s birthday 🎂 Make sure to check out the vlogs on YouTube! 🚀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη High On Life (@highonlife) στις

«Η ζωή δεν είναι μόνο οι ευθύνες, οι σκληρές αποφάσεις και η σκληρή δουλειά. Είναι και το να αισθάνεσαι ευτυχία και να μπορείς να ζεις τη στιγμή», είχε γράψει. Βέβαια, μόλις πέρσι ο Gamble, ο Lyakh και ο Justis Price Brown, ένα άλλο μέλος της ομάδας, είχαν εκδιωχθεί από ομοσπονδιακό αμερικανικό έδαφος και με 5ετή ισχύ αποκλεισμού, καθώς είχαν εισέλθει σε περιφραγμένη περιοχή θερμής πηγής στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone. Για αντίστοιχες παραβάσεις είχαν κατηγορηθεί και σε άλλα πάρκα στις δυτικές ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις αστυνομικές αρχές και τις ομάδες διάσωσης και αποκατάστασης του Βανκούβερ χρειάστηκαν συντονισμένες προσπάθειες μίας ολόκληρης μέρας για να περισυλλεγούν οι σοροί των τριών νέων που βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον καταρράκτη.