Βελγική εταιρία υποσχέθηκε «δωρεάν τηλεοράσεις» αν η εθνική ομάδα βάλει πάνω από 15 γκολ στο Μουντιάλ- Ήδη μετρά 12...

Βελγική εταιρία υποσχέθηκε «δωρεάν τηλεοράσεις» αν η εθνική ομάδα βάλει πάνω από 15 γκολ στο Μουντιάλ- Ήδη μετρά 12... Facebook Twitter
0

Μπούμερανγκ κινδυνεύει να γυρίσει σε μια αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στο Βέλγιο η ιδέα μάρκετινγκ που είχε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Η βελγική εταιρία δημοσιοποίησε πριν από την έναρξη του φετινού Μουντιάλ μια διαφήμιση, μέσω της οποίας υποσχέθηκε σε όσους αγοράσουν τηλεόραση, επιστροφή των χρημάτων τους αν η ποδοσφαιρική ομάδα του Βελγίου πετύχει πάνω από 15 γκολ. 

Συγκεκριμένα η διαφήμιση ανέφερε: «Είστε φίλαθλος του Βελγίου; Με μια καλή τηλεόραση, μπορείτε φέτος να απολαύσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σαν να καθόσασταν στην πρώτη σειρά! Και πιθανόν, εντελώς δωρεάν, καθώς εάν το Βέλγιο πετύχει πάνω από 15 γκολ, η εταιρία μας θα σας επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας».


Μέχρι στιγμής το Βέλγιο έχει πετύχει 12 γκολ, αριθμός ικανός να προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα σε κάποια στελέχη της εταιρίας, αν και κάποιοι από τους παίκτες του Βελγίου, απ' ό,τι φαίνεται, ελπίζουν να εκμεταλλευθούν την προσφορά αυτή.


«Οι φίλοι μας αγόρασαν από αυτούς μια τηλεόραση, και... το σκέφτομαι», δήλωσε ο Ντράις Μέρτενς σε εκπροσώπους του Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ιαπωνία, προσθέτοντας – προς απογοήτευση όπως φαίνεται της εταιρίας ηλεκτρικών ειδών - ότι στο Βέλγιο αρέσει «να σκοράρει πολλά γκολ».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ