Ο Τοντ, αν και κουτάβι, έσωσε την ιδιοκτήτριά του από έναν κροταλία

Ο Τοντ, αν και κουτάβι, έσωσε την ιδιοκτήτριά του από έναν κροταλία Facebook Twitter
1

«Τετράποδος ήρωας» έχει χαρακτηριστεί ένα κουτάβι ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ που έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της ιδιοκτήτριάς του, προστατεύοντάς την από επίθεση κροταλία. 

Η Paula Godwin από την Αριζόνα περιέγραψε το περιστατικό, που συνέβη ενώ είχε πάει για περπάτημα πριν μερικές ημέρες, παρέα με τους δύο σκύλους της. 

Ο Τοντ, αν και κουτάβι, έσωσε την ιδιοκτήτριά του από έναν κροταλία Facebook Twitter

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, συνάντησαν ένα φίδι οπότε ο μικρός της «ήρωας» Todd, πετάχτηκε μπροστά της για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί αυτός την επίθεση του κροταλία, που τον δάγκωσε στη μύτη.

Η Paula πήγε αμέσως το κουτάβι της στο γιατρό αλλά αποφάσισε να τραβήξει επίσης μερικές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε στο Facebook, περήφανη για την αυτοθυσία του σκύλου της. 

Ο Τοντ, αν και κουτάβι, έσωσε την ιδιοκτήτριά του από έναν κροταλία Facebook Twitter

«[...] Ήταν ένα όμορφο πρωινό αλλά καθώς περπατούσαμε στο λόφο, σχεδόν πάτησα πάνω σε έναν κροταλία. Αλλά το ηρωικό κουτάβι μου, ο Todd, με έσωσε. Πήδηξε ακριβώς μπροστά στο πόδι μου, στο οποίο σίγουρα θα είχε δεχθεί δάγκωμα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο Todd είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια