Κύπριος παρέσυρε με αυτοκίνητο Βρετανούς τουρίστες μετά από καβγά σε μπαρ - Νεκρός ένας 39χρονος

Κύπριος παρέσυρε με αυτοκίνητο Βρετανούς τουρίστες μετά από καβγά σε μπαρ - Νεκρός ένας 39χρονος Facebook Twitter
0

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 39χρονου Βρετανού τουρίστα στην Πάφο στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Κόλπο των Κοραλλίων, όταν οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς και τους εγκατέλειψε. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι εξεταστές της υπόθεσης έχουν πλέον ενώπιον τους μαρτυρίες και άλλα στοιχεία που καταδεικνύουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο οδηγός του οχήματος είχε εμπλακεί σε καυγά με τους δύο Βρετανούς τουρίστες σε μπυραρία λίγο πριν το μοιραίο και οι αρχές θεωρούν πλέον ότι οδήγησε εσκεμμένα το όχημα πάνω τους.

Συγκεκριμένα το περιστατικό κορυφώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν διερχόμενο όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε δυο πεζούς με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Νεκρός είναι 39χρονος Βρετανός τουρίστας, ενώ σοβαρά τραύματα φέρει και ο 32χρονος φίλος του που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Πάφου.

Η Αστυνομία αν και αρχικά ερευνούσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, εξετάζει πλέον υπόθεση φόνου του 39χρονου, καθώς και απόπειρας φόνου του 32χρονου, μετά τις μαρτυρίες ότι το τραγικό περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με καυγά που προηγήθηκε σε μπυραρία της Πέγειας με την εμπλοκή των δύο Βρετανών και ενός άλλου ατόμου.

Από μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία προέκυψε πως οι δύο Βρετανοί προσπάθησαν να υπερασπιστούν γυναίκα που συνοδεύονταν από τον φερόμενο δράστη όταν το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα απ' αυτόν.

Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία εντόπισε μέσα στη θάλασσα στην περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου του Αγίου Γεωργίου Πέγειας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 35χρονος άντρας με συνοδηγό γυναίκα 23 ετών. Ο οδηγός εξήλθε από μόνος του οχήματος, ενώ άτομα που ήταν στην περιοχή βοήθησαν να βγει από το όχημα και η 23χρονη πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί.

Το όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για περαιτέρω έρευνες, ενώ έχουν εξασφαλισθεί πολλά άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

Το άτομο αυτό, με καταγωγή από την Κύπρο, μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρίνεται. Η 23χρονη είναι από την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από philenews.com, cyprustimes.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ