Εστιατόριο στις ΗΠΑ έδιωξε την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου «επειδή δουλεύει για τον Τραμπ»

Εστιατόριο στις ΗΠΑ έδιωξε την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου «επειδή δουλεύει για τον Τραμπ» Facebook Twitter
0

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς αποκάλυψε σήμερα, Σάββατο, ότι την έδιωξαν από ένα εστιατόριο όπου ήθελε να δειπνήσει το βράδυ της Παρασκευής, με το αιτιολογικό ότι εργάζεται για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στο εστιατόριο «The Red Hen», στο Λέξινγκτον της Βιρτζίνια, μιας πολιτείας που γειτονεύει με την Ουάσινγκτον.

«Χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια του Red Hen στο Λέξινγκτον μου ζήτησε να φύγω επειδή εργάζομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έφυγα ευγενικά» ανέφερε μέσω του Twitter η Σάντερς. Η απαίτηση της ιδιοκτήτριας «λέει περισσότερα για εκείνην, παρά για μένα», πρόσθεσε.

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι εργαζόμενος στο συγκεκριμένο εστιατόριο έγραψε στο Facebook ότι ανέλαβε να σερβίρει την Σάντερς «συνολικά για δύο λεπτά».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από εκπροσώπους του εστιατορίου. Η πρόσβαση στον ιστότοπό του ήταν από δύσκολη έως αδύνατη σήμερα. Πολλοί άνθρωποι επέκριναν την ιδιοκτήτρια για την ενέργειά της στον ιστότοπο Yelp.

Στις αρχές της εβδομάδας η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κίρστεν Νίλσεν βρέθηκε αντιμέτωπη με ακτιβιστές όταν πήγε να δειπνήσει σε ένα μεξικανικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον.

Οι διαδηλωτές της φώναζαν «ντροπή!», αναφερόμενοι στη μεταναστευτική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης και η υπουργός προτίμησε να αποχωρήσει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ