«Η μεταναστευτική πολιτική θα είναι το αποφασιστικό θέμα των Ευρωεκλογών»

«Η μεταναστευτική πολιτική θα είναι το αποφασιστικό θέμα των Ευρωεκλογών» Facebook Twitter
0

«Η μεταναστευτική πολιτική θα είναι το αποφασιστικό θέμα των Ευρωεκλογών» προβλέπει με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ. 

Το μεταναστευτικό ζήτημα ως ανοικτή πληγή της Ευρώπης έχει μία πολιτική εκρηκτική δύναμη, η οποία είναι υψηλότερη από την κρίση του ευρώ, επειδή πρόκειται για την ταυτότητα, την εντιμότητα και την κατανομή βαρών, προειδοποίησε σε σημερινή συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βιέννη, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέρνερ, προσθέτοντας πως η μεταναστευτική πολιτική θα είναι το αποφασιστικό θέμα των επόμενων Ευρωεκλογών.

Εάν δεν πετύχουμε να δώσουμε μέσα σε αυτή την χρονιά μία κοινή απάντηση στην πρόκληση της μετανάστευσης, τότε αυτό θα είναι μία πάσα στους αριστερούς και δεξιούς λαϊκιστές κατά τις Ευρωεκλογές, επισήμανε ο προερχόμενος από την Χριστιανοκοινωνική Ένωση της Βαυαρίας, πρόεδρος του ΕΛΚ.

Ενόψει των πολλών κρίσεων, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη αυτή την στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση και ενόψει της ανόδου των λαϊκιστικών κομμάτων στην Ευρώπη, ο ίδιος αναμένει, όπως σημείωσε, μία μάχη για τη συνοχή στην Ευρώπη κατά τις Ευρωεκλογές του 2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ