Αμερικανοί γερουσιαστές θα επισκεφθούν τη Μόσχα στις αρχές Ιουλίου

Αμερικανοί γερουσιαστές θα επισκεφθούν τη Μόσχα στις αρχές Ιουλίου Facebook Twitter
EPA
0

Αμερικανοί γερουσιαστές θα επισκεφτούν τη Μόσχα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ρωσική εφημερίδα Kommersant.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι γερουσιαστές θα επισκεφτούν τη ρωσική πρωτεύουσα από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. 

Στις 17 Ιουνίου η Washington Post έγραφε ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ρωσία Τζον Χάντσμαν προετοίμαζε μία επίσκεψη Αμερικανών γερουσιαστών στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα την αντιπροσωπεία θα στελεχώσουν ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές από την Αλαμπάμα, τη Λουζιιάνα και την Βόρειο Ντακότα.

Τον Δεκέμβριο του 2017, Αμερικανοί γερουσιαστές σχεδίαζαν να επισκεφτούν τη Μόσχα αλλά οι ρωσικές αρχές είχαν τότε αρνηθεί να δώσουν βίζα στη γερουσιαστή των Δημοκρατικών Τζόαν Σάιν, που είναι γνωστή για την αντιρωσική της ρητορική.

Μάλιστα το Κρεμλίνο είχε συμπεριλάβει την άρνηση βίζα στη Σάιν και στη λίστα των αντιποίνων που είχε υιοθετήσει κατά των ΗΠΑ.

Η στάση αυτή της Ρωσίας είχε αναγκάσει τότε και τους ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές να ματαιώσουν την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στη Μόσχα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ