Φρικτός θάνατος για γυναίκα στην Ινδονησία - Σφαγίασαν πύθωνα και βρήκαν πως την είχε καταπιεί ολόκληρη

Φρικτός θάνατος για γυναίκα στην Ινδονησία - Σφαγίασαν πύθωνα και βρήκαν πως την είχε καταπιεί ολόκληρη Facebook Twitter
0

Ένας πύθωνας επτά μέτρων σκότωσε και κατάπιε μια γυναίκα στην κεντρική Ινδονησία, δήλωσαν οι αρχές το Σάββατο.

Το θύμα, η 54χρονη Wa Tiba, δέχτηκε την επίθεση του ερπετού στον κήπο της, σε χωριό στην επαρχία Sulawesi την περασμένη Πέμπτη.

Την Παρασκευή, η οικογένειά της πήγε να την αναζητήσει στον κήπο, αλλά βρήκε μόνο τα πράγματά της, συμπεριλαμβανομένων των σανδαλιών της.

Η οικογένεια και οι χωρικοί ξεκίνησαν μια επιχείρηση αναζήτησης για τη γυναίκα και εντόπισαν το φίδι με φουσκωμένη κοιλιά περίπου 50 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκαν τα υπάρχοντά της.

Οι χωρικοί σκότωσαν το φίδι και το έφεραν στο χωριό, του άνοιξαν την κοιλιά και μέσα του βρήκαν το σώμα της Tiba, ακόμα άθικτο με όλα τα ρούχα της.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media δείχνουν πως οι χωρικοί σφαγιάζουν τον πύθωνα και βρίσκουν το σώμα της γυναίκας.

Φρικτός θάνατος για γυναίκα στην Ινδονησία - Σφαγίασαν πύθωνα και βρήκαν πως την είχε καταπιεί ολόκληρη Facebook Twitter

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως το σπίτι της, βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή με σπηλιές και γκρεμούς που πιστεύεται ότι φιλοξενεί πολλά φίδια.

Οι δικτυωτοί πύθωνες, οι οποίοι είναι ευρέως διαδεδομένοι στην Ινδονησία και σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας, αρπάζουν στη λεία τους με τα δόντια και στη συνέχεια σφίγγουν το θύμα τους και το καταπίνουν ολόκληρο.

Οι αναφορές των ανθρώπων που σκοτώνονται από τους πύθωνες είναι εξαιρετικά σπάνιες. Στη φύση είναι γνωστό ότι τρώνε πιθήκους, χοίρους και άλλα θηλαστικά.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση πύθωνα σε άνθρωπο στην Ινδονησία από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, όταν ένας 25χρονος άνθρωπος βρέθηκε επίσης στην κοιλιά φιδιού.

Με πληροφορίες από Associated Press/ Los Angeles Times

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ