Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γυμνή βουτιά από 2.500 γυναίκες

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γυμνή βουτιά από 2.500 γυναίκες Facebook Twitter
0

Περισσότερες από 2.500 γυναίκες ξεγυμνώθηκαν σε μια παραλία στην Ιρλανδία για να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη γυμνή βουτιά.

Η παραλία Magheramore, νότια της πόλης Wicklow, ήταν ο χώρος για την εκδήλωση (μόνο για γυναίκες) που έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Τελικά οι γυναίκες έσπασαν το υπάρχον παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, το οποίο είχε η Αυστραλία, όταν 786 άνθρωποι έκαναν κάτι αντίστοιχο στο Περθ, το 2015.

Η εκδήλωση ήταν η έκτη ετήσια συνάντηση Strip & Dip, η οποία αποτελεί έμπνευση της Deirdre Featherstone, μιας γυναίκας που υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

Η γυμνή βουτιά έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Περισσότεροι από 150.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση του Σαββάτου να συγκεντρώνουν πόρους για μια φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM