Υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής αφόδευε δημοσίως και το έβαζε στα πόδια

Υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής αφόδευε δημοσίως και το έβαζε στα πόδια Facebook Twitter
0

Ένας διευθυντής πολυεθνικής εταιρείας από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, κατηγορείται ότι αφοδεύει συστηματικά και επίτηδες σε δημόσιους χώρους.

Ο 64χρονος Άντριου Μάκιντος, που ο Τύπος και οι κάτοικοι αποκαλούν πλέον «δρομέα κοπράνων» αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την υψηλόβαθμη θέση του, εξαιτίας των επιβαρυντικών στοιχείων εναντίον του.

Ο Μάκιντος, που ήταν και μέλος του συμβουλίου πολιτών στο Μπρίσμπεϊν, είχε προκαλέσει την οργή ενός κατοίκου της περιοχής, που αναζητούσε τον υπεύθυνο για τα κόπρανα που έβρισκε συστηματικά σε μονοπάτι έξω από την πολυκατοικία του.

Ο εξοργισμένος γείτονας του Μάκιντος, ενημέρωσε την αστυνομία πως, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τριάντα ολόκληρες φορές είχε έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπινα κόπρανα στην έξοδο του σπιτιού του.

Υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής αφόδευε δημοσίως και το έβαζε στα πόδια Facebook Twitter

Στις 11 Μαΐου, η αστυνομία κατάφερε τελικά να φωτογραφήσει τον 64χρονο «επί το έργον», ενώ αφόδευε δημοσιώς, στο δυτικό προάστιο του Γκρίσλοουπς.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δημόσια όχληση αλλά αυτό δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε, η μεγαλύτερη συνέπεια της «σκοτεινής» συνήθειάς του.

Όπως όλα δείχνουν ο Μάκιντος υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την δουλειά του, με τον εργοδότη του στην Aveo να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία τονιζόταν ότι η εταιρεία αγνοούσε όλον αυτόν τον καιρό την κατηγορία που βάραινε τον 64χρονο.

«Ο Όμιλος Aveo είναι απογοητευμένος για τα περιστατικά στα οποία φέρεται να εμπλέκεται ο κ. Μάκιντος. Έχει υποβάλει την παραίτησή του και δεν είναι πλέον εργαζόμενος της Aveo», υπογράμμισε η εταιρεία, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως θα στηρίξει τον Μάκιντος αν χρειαστεί βοήθεια. 

Με πληροφορίες από τον Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ