Σε επιφυλακή το Μπάκιγχαμ - Αποφασίστηκαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ

Σε επιφυλακή το Μπάκιγχαμ - Αποφασίστηκαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ Facebook Twitter
0

Σε επιφυλακή βρίσκεται το Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς αποφασίστηκε η λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την προστασία του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ.

Η βασιλική οικογένεια δεν θέλει να διακινδυνεύσει ούτε λεπτό την ασφάλεια του Τζορτζ μετά από την έκκληση ενός τρομοκράτη για δράση που στοχεύει τον πρίγκιπα.

Το TMZ μεταδίδει πως θα υπάρξει πρόσθετη προστασία στο σχολείο του πρίγκιπα και στις εκδρομές εκτός Λονδίνου. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως περισσότεροι θα είναι και οι σωματοφύλακες που θα παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του μικρού.

Πηγές λένε ότι το Thomas's Battersea, το σχολείο του Τζορτζ στο Λονδίνο, θα έχει ενισχυμένη ασφάλεια και πως πλέον περισσότεροι αξιωματικοί θα παρακολουθούν και θα προστατεύουν τον πρίγκιπα στις εκδρομές με τη μητέρα του και τη γιαγιά του, Κάρολ Μίντλετον, που τον φροντίζει συχνά.

Ο συναγερμός σήμανε καθώς ο 32χρονος εξτρεμιστής Husnain Rashid ενθάρρυνε το ISIS να επιτεθεί στο αγόρι στο σχολείο του. Ο άντρας έχει πλέον συλληφθεί και είναι σε δίκη.

Ο 32χρονος τρομοκράτης παρότρυνε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με δηλητήριο, χημικά και μαχαίρια μέσα από το εξτρεμιστικό φόρουμ Lone Mujahid.

Ο φανατικός του Ισλαμικού Κράτους πρότεινε συγκεκριμένα σε άλλους τζιχαντιστές να επιτεθούν στον πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο του.

Πρόσφατα, ο 32χρονος είχε δημοσιοποιήσει πληροφορίες όπως η ακριβής διεύθυνση του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ και η διεύθυνση του σχολείου όπου φοιτά ο Τζορτζ.

Το κάλεσμα για χτύπημα εναντίον του Τζορτζ:

Σε επιφυλακή το Μπάκιγχαμ - Αποφασίστηκαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ