Πτώση θανάτου για πρώην μοντέλο του Playboy - Έπεσε στο κενό μαζί με τον γιο της από σουίτα ξενοδοχείου στο Μανχάταν

Πτώση θανάτου για πρώην μοντέλο του Playboy - Έπεσε στο κενό μαζί με τον γιο της από σουίτα ξενοδοχείου στο Μανχάταν Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο είχε μία γυναίκα, πρώην μοντέλο του Playboy, και ο γιος της, που έπεσαν στο κενό από τον 25ο όροφο ξενοδοχείου του Μανχάταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Οι διασώστες που έφτασαν στο Gotham Hotel του Μανχάταν την Παρασκευή είχαν λάβει κλήσεις για πτώσεις ανθρώπων από το κτίριο.

Ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε δυο ήχους συντριβής και τους οδήγησε στα άψυχα ασώματα μιας γυναίκας και ενός αγοριού στο δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου.

Οι ερευνητές σύντομα έμαθαν ότι η γυναίκα ήταν η 47χρονη Στέφανι Άνταμς, μοντέλο του Playboy και συγγραφέας ενώ δίπλα της κείτονταν νεκρός ο Βίνσεντ, ο 7χρονος γιος της.

Η αστυνομία δεν αναζητά για την ώρα κάποιον ύποπτο αλλά τυχόν αυτόπτες μάρτυρες ή μαγνητοσκοπημένο υλικό που θα μπορούσαν να διαφωτίσουν την υπόθεση.

Αξιωματικός που μίλησε στους New York Times υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, αποκάλυψε πως οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η μητέρα να έσπρωξε τον γιο της στο κενό πριν τον ακολουθήσει ελάχιστα λεπτά αργότερα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η αυτοκτονία για την ώρα.

Τα σώματα φαίνεται πως έχουν πέσει σε διαφορετικούς χρόνους και, όπως μεταφέρει η ίδια πηγή, το κιγκλίδωμα είναι πολύ ψηλό για ένα εφτάχρονο αγόρι.

Η μοιραία πτώση έλαβε χώρα περί της 8:15 π.μ, στο ξενοδοχείο πολυτελείας που διαφημίζει τα φαρδιά μπαλκόνια του σε κάθε έναν από τους 25 ορόφους του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Ωστόσο σύμφωνα με έναν παλιό δικηγόρο της Άνταμς, τον Ραούλ Λαϊονέλ Φέλντερ, στην τελευταία επικοινωνία τους πριν από τρεις μήνες η διαζευγμένη γυναίκα είχε επιδείξει σημάδια πνευματικής αστάθειας και ο ίδιος ανησυχούσε όλον αυτόν τον καιρό για την κατάσταση της υγείας της.

«Σκεφτόταν να εγκαταλείψει την χώρα», αποκάλυψε ο Φέλντερ, διευκρινίζοντας πως ένα δικαστήριο της είχε απαγορεύσει να πάρει μαζί της τον γιο της, στην Ευρώπη.

Ο ίδιος προσθέτει πως η Άνταμς είχε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το διαζύγιο και τις δυνατότητες επιμέλειας του παιδιού της.

Στα μέσα της εβδομάδας, ο Φέλντερ είχε λάβει μία ειδοποίησε από την Πρόνοια.

Όπως φαίνεται η γυναίκα βρισκόταν σε επικοινωνία με την υπηρεσία, θέλοντας να μάθει αν υπήρχε κάποια ανοικτή υπόθεση που να αφορούσε στον γιο της.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, αυτό γίνεται στις περιπτώσεις που ο ένας γονιός κατηγορεί τον άλλο για τη συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί, αλλά όπως προέκυψε, παρά τις ελπίδες της Άνταμς, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν διερευνούσαν καμία κατηγορία σε βάρος του πατέρα.

Σύμφωνα με άλλον δικηγόρο του πρώην μοντέλου, τον Σάνφορντ Ρούμπενσταϊν, το 2012 ένα δικαστήριο είχε αναγνωρίσει ότι η Άνταμς είχε πέσει θύμα βίας, επιδικάζοντάς της 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Τελικά το ύψος της αποζημίωσης μειώθηκε από άλλο δικαστήριο στις 400.000 δολάρια.

«Αγαπούσε πολύ το παιδί της. Ήταν αχώριστοι», θυμάται ο Ρούπενσταϊν.

Μητέρα και γιος έμεναν στο ξενοδοχείο από την Πέμπτη, σε μία σουίτα του 25 ορόφου και σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ίχνη παρουσίας τρίτου ανθρώπου στο δωμάτιο από το οποίο έπεσαν, δεκατέσσερις ώρες αργότερα.

Το παιδί θα γινόταν τον Ιούνιο 8 ετών.

«Ήταν πολύ έξυπνο αγόρι. Και εξαιρετικά συμπαθητικό», θυμάται ο Φέλντερ. «Ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίσει για τη ζωή του αλλά πώς το έκανε αυτό στο παιδί της;», αναρωτήθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM