Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε πως ο Τραμπ δεν γνώριζε τη διαφορά μεταξύ HIV και HPV

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε πως ο Τραμπ δεν γνώριζε τη διαφορά μεταξύ HIV και HPV Facebook Twitter
1

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ του ζήτησε δύο φορές να μάθει τη διαφορά μεταξύ του ιού HIV και του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV.

Στις ίδιες δηλώσεις ισχυρίστηκε επίσης πως ο Τραμπ γνώριζε «τρομακτικά» πολλές λεποτμέρειες  για την εμφάνιση της κόρης του Γκέιτς.

Οι παρατηρήσεις καταγράφηκαν σε μια πρόσφατη ημερίδα του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, όπου ο Γκέιτς απάντησε σε ερωτήσεις του προσωπικού, σύμφωνα με την εκπομπή του All In του MSNBC, η οποία μετέδωσε το βίντεο την Πέμπτη.

Ο Γκέιτς δήλωσε ότι ο Τραμπ είχε συναντήσει την κόρη του Τζένιφερ, σε μια παλιότερη εκδήλωση με άλογα στη Φλόριντα. 

Ο ίδιος ο Γκέιτς συναντήθηκε με τον Τραμπ για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2016 και θυμήθηκε: «Όταν του μίλησα για πρώτη φορά, ήταν πραγματικά τρομακτικό το πόσα γνώριζε για την εμφάνιση της κόρης μου. Στην Μελίντα δεν άρεσε καθόλου αυτό», είπε ο δισεκατομμυριούχος.

Συναντήθηκαν ξανά τον Μάρτιο στο Λευκό Οίκο. Ο Γκέιτς συνέχισε: «Και στις δύο αυτές συναντήσεις, με ρώτησε αν τα εμβόλια ήταν βλαβερά επειδή σκεφτόταν να κάνει μια επιτροπή που θα εξετάσει τις βλαβερές συνέπειες των εμβολίων και κάποιος - νομίζω ότι ήταν ο Robert Kennedy Jr - τον συμβούλεψε ότι τα εμβόλια προκαλούν κακά πράγματα. Και είπα όχι, αυτό είναι αδιέξοδο, αυτό θα ήταν κακό πράγμα, μην το κάνεις αυτό».


«Και τις δύο φορές ήθελε να μάθει αν υπήρχε διαφορά μεταξύ του HIV και του HPV,  και μπόρεσα να του εξηγήσω πως σπάνια μπορεί κανείς να μπερδευτεί με τους ιούς αυτούς», πρόσθεσε ο Γκέιτς.

Ο Γκέιτς προκάλεσε γέλιο στο ακροατήριο στην εκδήλωση περιγράφοντας μια άλλη σκηνή: «Όταν μπήκα μέσα, η πρώτη φράση του με ξάφνιασε. Είπε: "Ο Τραμπ ακούει ότι δεν σας αρέσει αυτό που κάνει ο Τραμπ" και σκέφτηκα: "Ουάου, αλλά εσύ είσαι ο Τραμπ". Δεν ήξερα ότι η σχεδόν πάντα μιλά για τον εαυτό του πάντα σε τρίτο πρόσωπο και απάντησα "Ο Γκέιτς λέει πως ο Γκέιτς γνωρίζει ότι δεν κάνεις σωστά τα πράγματα», του απάντησε.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ