Η βαναυσότητα των Ισπανικών ΜΑΤ σε 13χρονο

Η βαναυσότητα των Ισπανικών ΜΑΤ σε 13χρονο Facebook Twitter
7

Aποστροφή προκαλεί η βιαιότητα των αστυνομικών δυνάμεων στις χθεσινές μεγάλες κινητοποιήσεις κατά των μέτρων λιτότητας στην Ισπανία.

Σε video που κάνει το γύρο του κόσμου και δημιουργεί πολλές αντιδράσεις αστυνομικοί διακρίνονται να ξυλοκοπούν 13χρονο και να του ανοίγουν το κεφάλι με το κλόμπ, αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Χτυπήματα με τα κλόμπ και ανάλογη μεταχείριση επιφυλάσσεται και σε ένα κορίτσι το οποίο διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά τους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Ταραγόνα. Συνολικά 74 άνθρωποι τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια σε μία μεγάλη απεργία, στην οποία πήραν μέρος σύμφωνα με τα ισπανικά συνδικάτα σχεδόν 15 εκατομμύρια άνθρωποι

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
μπορεί να τους ποτίζουνε το χαλασμένο Lsd, που είχανε φτιάξει οι Αμερικάνοι για τον πόλεμο του Βιετνάμ!.. φόβια τα πράγματα! πάντα κυκλοφορούσε ένα αστειάκι για το να ρίξουμε το πραγματικό Lsd στο νερό σε όλα τα τμήματα της χώρας... το καλό!! μήπως να είναι παγκόσμια η κίνηση;; δεν μπορεί, θα το κάνει το Θαύμα του! * )
γιατι οταν δερνεις 13χρονα που δεν σε εχουν ακουμπησει καν ή ειναι μεσα στην αγκαλια της μανας τους, ξαφνικα σου περνανε ολα τα ψυχολογικα που εχεις απ'όταν σε δερνανε οι συμμαθητες σου στο δημοτικο, απ'όταν ο μπαμπας σου εδειχνε την αδυναμία του στον μικρο σου αδερφό, από την γκόμενα χθες το βραδυ στο μπαρ του Περιστεριου που σε χυλοπίτιασε διχως έλεος, από τον καφέ που στον κάνανε πικρό στα Everest και δεν πινοταν.....Ξαφνικα γίνεσαι ΑΝΤΡΑ (χωρις -ς-) και δειχνεις την αξία σου...