Οι drag queens της Βρετανίας ετοιμάζουν την υποδοχή που πρέπει στον Τραμπ

Οι drag queens της Βρετανίας ετοιμάζουν την υποδοχή που πρέπει στον Τραμπ Facebook Twitter
1

Καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Ιουλίου, φαίνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα σχέδια για υποδοχή με μορφή διαμαρτυρίας.

Κατά την άτυπη βρετανική παραμονή του Τραμπ στη Βρετανία, μια εθνική διαδήλωση που ενορχηστρώνεται από τον αριστερό αρθρογράφο και συγγραφέα Owen Jones, ονομάζεται Together Against Trump και έχει ήδη πάνω από 100.000 ανθρώπους να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για συμμετοχή μέσω social media.

«Ας κάνουμε την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή 13 Ιουλίου μια γιορτή ενάντια στο μίσος», αναφέρει η διοργάνωση.

Μαζί με τη διαμαρτυρία Together Against Trump, σε εξέλιξη είναι και η καμπάνια "Top Trump Targets", η οποία συγκεντρώνει 14 οργανώσεις που υποστηρίζουν τις γυναίκες, τα LGBTQ + άτομα και τις κοινότητες των προσφύγων.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι ακτιβισμού ενάντια στην επίσκεψη είναι το «Drag Protest Against Trump's UK Visit».

Η διαμαρτυρία διοργανώνεται από την drag queen Cheddar Gorgeous και θέλει να αναδείξει την αρνητική στάση του Τραμπ σε θέματα LGBTQ +.

«Καλούμε όλους τους βασιλιάδες, τις βασίλισσες, τους queers και τους συμμάχους μας να πορευθούν κατά της επίσκεψης του Προέδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο», αναφέρει η σελίδα της εκδήλωσης η οποία καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του Tραμπ εξέτασε τα δικαιώματα και την ευημερία των κοινοτήτων LGBTQI των ΗΠΑ.

«Ας γίνουμε ορατοί, να σταθούμε δίπλα στα αδέλφια μας στην Αμερική και να δείξουμε ότι είμαστε μια χώρα που γιορτάζει την ποικιλομορφία», αναφέρει το κάλεσμα.

Τις επόμενες μέρες οι οργανώσεις θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις τους.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"η οποία καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του Tραμπ εξέτασε τα δικαιώματα και την ευημερία των κοινοτήτων LGBTQI των ΗΠΑ"Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι ακριβώς πάει να πει αυτό?Τίποτα δεν τους έχει κάνει ο Τράμπ