Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων Μάθιου Μέλον - Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης

Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων Μάθιου Μέλον - Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης Facebook Twitter
O Μάθιου Μέλον με τη σχεδιάστρια Νικόλ Χάνλεϊ, μητέρα δύο εκ των τριών παιδιών του
0

Ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων, Μάθιου Μέλον, πέθανε ξαφνικά σε κλινική αποτοξίνωσης στο Κανκούν του Μεξικό σε ηλικία 54 ετών. 

Ο Μέλον ήταν πρώην σύζυγος της συνιδρύτριας του οίκου Jimmy Choo, Ταμάρα Μέλον, με την οποία έχει μια κόρη, την Αραμίντα. Στο παρελθόν υπήρξε επίσης παντρεμένος με τη σχεδιάστρια Νικόλ Χάνλεϊ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τους Φορς και Ολυμπία. 

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του αναφέρει πως ο Μέλον «πέθανε ξαφνικά στο Κανκούν του Μεξικό, σε νοσηλευόταν σε κλινική αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά». «Δημιούργησε την περιουσία του μέσω κρυπτονομισμάτων, αυξάνοντάς την από την αρχική επένδυση των 2 εκατομμυρίων στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αφήνει πίσω του τρία παιδιά», προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος των κρυπτονομισμάτων Μάθιου Μέλον - Πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης Facebook Twitter

Ο Μάθιου Μέλον πάλευε για χρόνια με τον εθισμό του στο Oxycontin και το 2016 είχε αποκαλύψει στο Page Six πως ξόδευε περίπου 100.000 δολάρια μηνιαίως για το συγκεκριμένο φάρμακο, παίρνοντας περίπου 80 χάπια την ημέρα. 

«Οι γιατροί μού έγραφαν συνταγές σαν να ήταν καραμέλες. Ήταν πολύ ανεύθυνο. Το Oxycontin ήταν σαν νόμιμη ηρωίνη», είχε δηλώσει τότε, εξηγώντας πως εθίστηκε στο φάρμακο μετά από έναν τραυματισμό. 

Η περίπτωσή του φιλοξενήθηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Forbes. Σχετικά με το ότι έβγαλε 1 δισεκατομμύριο δολάρια επενδύοντας στο Ripple, είπε πως του άρεσε επειδή ήταν ένα από τα ελάχιστα κρυπτονομίσματα που λειτουργούν στο τραπεζικό σύστημα. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM