Πακιστάν: Καλεσμένος σε οικογενειακή εκδήλωση πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο τραγουδίστρια - Σοκαριστικό βίντεο

Πακιστάν: Καλεσμένος σε οικογενειακή εκδήλωση πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο τραγουδίστρια - Σοκαριστικό βίντεο Facebook Twitter
0

Τραγική εξέλιξη είχε μία οικογενειακή εκδήλωση στο Πακιστάν, καθώς μία έγκυος τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό.


Το BBC επισημαίνει πως δεν έχουν γίνει ακόμη σαφείς οι συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε η 28χρονη Samina Sindhu.


Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας φέρεται να την πυροβόλησε επειδή αρνήθηκε να σηκωθεί όρθια όταν τραγουδούσε. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως την σκότωσε κατά λάθος, καθώς πυροβολούσε στον αέρα.


Η Samina βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, σε μία εορταστική εκδήλωση για περιτομή, στο χωριό Kanga, στην πακιστανική επαρχία Σινδ.

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Ashiq Sammoo, κατήγγειλε στην αστυνομία πως ένας άνδρας καλεσμένος στην εκδήλωση, σημάδεψε με όπλο τη σύζυγό του και «τη διέταξε απειλητικά να σηκωθεί και να τραγουδήσει». Όταν εκείνη είπε πως δεν μπορούσε να στέκεται όρθια επειδή είναι έγκυος, εκείνος την πυροβόλησε, πρόσθεσε ο Sammoo.


Ένας άνδρας, ο Tariq Jatoi, συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο ότι πυροβόλησε στον αέρα, στο πλαίσιο των εορτασμών, και μια σφαίρα χτύπησε την τραγουδίστρια κατά λάθος.


Μουσικοί βγήκαν στους δρόμους του Πακιστάν για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο της 28χρονης, ενώ ζήτησαν να συλληφθούν και οι άλλοι δύο άνδρες που ήταν παρόντες στο περιστατικό.


Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media δεν δείχνει καθαρά αν κάποιος απειλεί την 28χρονη. Η ίδια φαίνεται να τραγουδάει, καθιστή, στη σκηνή, όταν τρεις άνδρες πλησιάζουν και της πετούν χαρτονομίσματα, όπως συνηθίζεται. Τότε εκείνη σηκώνεται και συνεχίζει να τραγουδάει. Καθώς οι άνδρες βγαίνουν από το πλάνο, ακούγονται τρεις πυροβολισμοί και εκείνη πέφτει στο έδαφος.

 


Η Samina Sindhu ήταν γνωστή τραγουδίστρια στην περιοχή. Είχε βγάλει τουλάχιστον οχτώ άλμπουμ, ωστόσο η κύρια πηγή εισοδήματος της ήταν το τραγούδι σε οικογενειακές εκδηλώσεις.


Τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, καθώς και τα αποτελέσματα του τεστ για τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του Tariq Jatoi, αναμένεται να εξεταστούν στο δικαστήριο. Σημειώνεται πως οι μουσουλμάνοι στο Πακιστάν απαγορεύεται να καταναλώνουν αλκοόλ.


Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM