Αλιγάτορας τριών μέτρων εισβάλλει σε πισίνα σπιτιού στη Φλόριντα

Αλιγάτορας τριών μέτρων εισβάλλει σε πισίνα σπιτιού στη Φλόριντα Facebook Twitter
Sarasota County Sheriff's Office
0

Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες μίας κατοικίας στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν εντόπισαν έναν αλιγάτορα 3 μέτρων να κάνει το νυχτερινό του μπανάκι στην πισίνα του σπιτιού τους.

O αλιγάτορας έσπασε το φράχτη της αυλής και μπήκε στην πισίνα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Πατρίσια Κάρβερ.

Ο άντρας της την ξύπνησε όταν άκουσε περίεργους θορύβους έξω από το σπίτι τους. Όπως είπε στο WFLA η κα Κάρβερ «ανοίξαμε την κουρτίνα και είδαμε το κεφάλι ενός αλιγάτορα να προεξέχει από την πισίνα».

Αμέσως έντρομοι κάλεσαν την αστυνομία.

Αλιγάτορας τριών μέτρων εισβάλλει σε πισίνα σπιτιού στη Φλόριντα Facebook Twitter
Sarasota County Sheriff's Office

Η αστυνομία της Φλόριντα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την αναπάντεχη επίσκεψη του αλιγάτορα, μήκους 3,5 περίπου μέτρων, συνοδεύοντάς τις από τη φράση «Απλά όχι».

Οι αστυνομικοί κάλεσαν έναν παγιδευτή ζώων για να βοηθήσει στη «σύλληψη» του αλιγάτορα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαρασότα δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ο αλιγάτορας έχει πιαστεί και μεταφέρεται έξω από το νερό.

Σύμφωνα με tweets των αστυνομικών, κατάφερε να σπάσει το φράχτη της αυλής και να μπει στην πισίνα.

Ο Αμερικανός αλιγάτορας κατα μέσο όρο μεγαλώνει σε μήκος μεταξύ 3 και 4,5 μέτρων και μπορεί να ζυγίζει έως και 454 κιλά.

Τα ερπετά συναντώνται μόνο στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ και την Κίνα, σε αντίθεση με τους κροκόδειλους, που βρίσκονται σε πολλά μέρη του κόσμου.

 

Οι περισσότεροι αλιγάτορες ζουν στη Φλόριντα και τη Λουιζιάνα, με πληθυσμό που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο σε κάθε πολιτεία.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ