Έκρηξη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από παγιδευμένο αυτοκίνητο - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Έκρηξη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από παγιδευμένο αυτοκίνητο - Τουλάχιστον δύο νεκροί Facebook Twitter
0

Ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμη τέσσερις.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA μετέδωσε πως σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας είχε κάνει νωρίτερα λόγο για έναν νεκρό.

Η βομβιστική επίθεση, από την οποία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, είχε στόχο τον επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών ασφαλείας της Αλεξάνδρειας, υποστράτηγο Μοστάφα αλ-Νεμρ, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως μετέδωσε το MENA, ο Νεμρ είπε πως δύο άνθρωποι, ένας αστυνομικός και ένας οδηγός, σκοτώθηκαν από την έκρηξη.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες το πρακτορείο Reuters δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή, δείχνουν ένα καμένο αυτοκίνητο και καπνό να υψώνεται από το σημείο της έκρηξης.

«Το Σάββατο 24 Μαρτίου εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί κάτω από ένα αυτοκίνητο εξερράγη... κατά τη διέλευση του επικεφαλής ασφαλείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως η αστυνομία και μέλη του στρατού έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από την έκρηξη, που σημειώθηκε δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ