Δύο νεκροί στη Μολδαβία - Πέταξε χειροβομβίδα όταν η ταμίας αρνήθηκε να του πουλήσει αλκοόλ

Δύο νεκροί στη Μολδαβία - Πέταξε χειροβομβίδα όταν η ταμίας αρνήθηκε να του πουλήσει αλκοόλ Facebook Twitter
0

Μία ταμίας στη πρωτεύουσα της Μολδαβίας αρνήθηκε να πουλήσει αλκοόλ σε έναν πελάτη και εκείνος πέταξε χειροβομβίδα. Νεκρός έπεσε ο δράστης και ένα ακόμη άτομο.

Συγκεκριμένα, δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός σήμερα στο Τσισινάου της Μολδαβίας, από την έκρηξη χειροβομβίδας που προκάλεσε ο δράστης, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 12:00 τοπική ώρα σε ένα μικρό παντοπωλείο και όλα άρχισαν όταν δύο άνδρες ήθελαν να αγοράσουν αλκοολούχα ποτά. Η ταμίας αρνήθηκε και ένας από αυτούς έριξε μια χειροβομβίδα.

Ο επικεφαλής του γραφείου έρευνας της αστυνομίας, Αλεξάντρ Πανζάρι, δήλωσε από την πλευρά του πως ο άνδρας καβγάδισε με την ταμία γιατί ήθελε να φύγει χωρίς να πληρώσει για δέκα πακέτα τσιγάρα που πήρε.

«Φεύγοντας από το κατάστημα, άφησε να πέσει μια χειροβομβίδα που εξερράγη στην είσοδο. Ο άνδρας αυτός είναι νεκρός και σκοτώθηκε άλλος ένας άνθρωπος», διευκρίνισε ο Πανζάρι σε συνέντευξη Τύπου.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM