Μεξικό: Η συνάντηση Νιέτο - Τραμπ εξαρτάται από την πρόοδο στις διμερείς σχέσεις

Μεξικό: Η συνάντηση Νιέτο - Τραμπ εξαρτάται από την πρόοδο στις διμερείς σχέσεις Facebook Twitter
0

Το εάν θα γίνει συνάντηση του προέδρου του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο με τον ομόλογό του στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμ,π θα εξαρτηθεί από το πόση πρόοδος θα επιτευχθεί σε ζητήματα αμοιβαίου συμφέροντος, σημείωσε το μεξικανικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τις επαφές που είχαν αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του γαμπρού του Τραμπ και ανώτερου συμβούλου του Λευκού Οίκου Τζάρεντ Κούσνερ, στη μεξικανική πρωτεύουσα.

«Οι αξιωματούχοι των δύο χωρών συμφώνησαν ότι η πραγματοποίηση της προαναφερθείσας συνάντησης (των προέδρων) θα εξαρτηθεί από το επίπεδο της προόδου που θα επιτευχθεί όσον αφορά (...) στη NAFTA και άλλα ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας, της μετανάστευσης και της οικονομικής συνεργασίας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της μεξικανικής διπλωματίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM