Αίμα νεκρής εργάτριας σε κλουβί ροτβάιλερ στην Κύπρο - Ένα θρίλερ με δύο υπόπτους και πολλές νεκροψίες

Αίμα νεκρής εργάτριας σε κλουβί ροτβάιλερ στην Κύπρο - Ένα θρίλερ με δύο υπόπτους και πολλές νεκροψίες Facebook Twitter
0

Φως στον φρικτό θάνατο που βρήκε μία 46χρονη στην Κύπρο, μετά από επίθεση άγριων σκύλων, την περασμένη εβδομάδα, ρίχνουν νέα στοιχεία από τις εργαστηριακές έρευνες των αστυνομικών αρχών. 

Την περασμένη Πέμπτη, η αστυνομία της Πάφου συνέλαβε δύο άτομα - έναν 27χρονο και τον 54χρονο πατέρα του - που διατηρούν κλουβί με σκύλους σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή ή άτυχη γυναίκα από τη Βουλγαρία. 

Το αίμα της 46χρονης Πετρούνα Μίλκοβα ταυτοποιήθηκε, τελικώς, με αίμα που βρέθηκε στο κλουβί πέντε σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, στο υποστατικό των δύο υπόπτων.

Το επαρχιακό δικαστήριο της Πάφου, είχε αρχικά εκδώσει διάταγμα εξαήμερης κράτησης για τον 27χρονο, αποφασίζοντας και την τετραήμερη κράτηση του 54χρονου πατέρα του.

Στο δεξί χέρι του θύματος βρέθηκαν τρίχες και άλλα τεκμήρια, τα οποία έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη ληφθεί δεκάδες καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των υπόπτων.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έχασε τη ζωή της βρίσκονται ακόμα στο στάδιο ερευνών με τα αποτελέσματα των τεσσάρων ιατροδικαστικών ελέγχων να παραμένουν «αντιφατικά» σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα, ο 27χρονος παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως είχε αφήσει ελεύθερα τα δύο ροτβάιλερ, ισχυριζόμενος ότι ήλεγχε τις κινήσεις τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, για τον εντοπισμό των δύο ροτβάιλερ, που εξαφανίσθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας, από τον χώρο φύλαξης τους.

Οι αρχές θεωρούν πιθανό να τα σκότωσαν οι ύποπτοι για να εξαφανίσουν τα στοιχεία της ανθρωποκτονίας. 

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα όπλο, που είναι εγγεγραμμένο στο όνομα του 54χρονου και το οποίο επίσης έχει εξαφανισθεί, δημιουργώντας υποψίες ότι χρησιμοποιήθηκε για τη θανάτωση των δύο σκύλων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 54χρονου, προέβαλε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για παράταση της κράτησής του, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να επηρεάσει την πορεία των ερευνών ή τα τεκμήρια σε αυτή τη φάση των ερευνών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ωστόσο, παρέτεινε την κράτηση του 54χρονου - που κατηγορείται για συνεργία - για ακόμα δύο μέρες.

Η κυπριακή αστυνομία αποφάσισε να καλέσει την ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιωτοπούλου, από την Αθήνα, που θεωρείται «πολύ έμπειρη», ώστε να διενεργήσει και πέμπτη νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ